Для кухні краще всього підібрати зображення відповідної тематики приміщення – це можуть бути квіти, фрукти або овочі, а також море, фонтани або інша водна тема. Тут недоречні будуть міста, автомобілі або молодіжна, а також еротична тематика.

На кухню люди приходять поїсти, і у них все має не викликати роздратування або огиду, а позитивні емоції, піднімати настрій і апетит.

Відомо, що помаранчевий колір, також як і червоний, викликає бажання поїсти, а зелений – заспокоює і покращує травлення.

У нас ви можете замовити різноманітні модульні картини.

Тому худышкам можна додати яскравості для приміщення кухні з допомогою барвистою модульної картини, а охочим схуднути – навпаки, варто уникати помаранчевого і червоного кольору на кухні, краще вибрати що-небудь приємних неяскравих зелених тонів.

Цей же принцип застосуємо і дитячої спальні – уникати яскравих отруйних фарб і використовувати картини м'яких приємних тонів. Для модульних картин в дитячій кімнаті можна вибрати зображення героїв мультиплікаційних фільмів або дитинчат тварин.

Також можна прикрасити дитячу фотошпалерами. Щоб довідатися про ціни на фотошпалери, відвідайте наш сайт розділ фотообої львів ціни.

У вітальні можна використовувати різні кольори, лише б вони гармоніювали із загальним інтер'єром.

Зробіть ваш будинок унікальним і неповторним з декорпринт.

Тут доречні будуть зображення природи, сучасного нічного міста, пам'яток культури або автомобілі.

Для спальні можна використовувати зображення людей, тварин і птахів, квіти.

Але як же зробити модульну картину своїми руками? Це зовсім нескладно. Ми вам зараз все докладно пояснити.Зробити модульну картину своїми руками абсолютно нескладно. Освоївши це цікава справа, ви навіть зможете заробляти на цьому непогані гроші.