Завдяки зручній конструкції, простій у використанні, хорошої якості змішування і високої продуктивності, бетономішалки з серії Кентавр БМ-140П ідеально підходять для виробництва різних видів бетонних сумішей. Оскільки зараз можно купити бетономішалку не тільки в господарчих, але і в інтернет-магазинах, вони користуються великим попитом, як на промисловому виробництві, так і в домашніх умовах.

Бетономішалки з серії Кентавр БМ-140П є ідеальним рішенням в будівельних роботах, особливо на проектах будівництва доріг, а також всякого роду заходах, спрямованих на виробництво як маленької, так і великої кількості бетону.
Виробництво ціх бетономішалок повністю приватне. Спочатку основною діяльністю підприємства було виробництво огорож, ремонт машин і устаткування для сільського господарства, а в подальшому і виробництво сільськогосподарських машин.
З 1998 року почали випускати змішувачі та бетономішалки. З тих пір постійно розширюється участь виробів на вітчизняному ринку. Компанія є провідним виробником бетономішалок в Україні. На даний час виробляється шість видів бетономішалок, які продаються через мережу з більш ніж 800 складів будівельних матеріалів на території всієї України та навіть Польщі, що дозволяє дістатися до самих віддалених клієнтів. У рік продається близько 15 тис. виробів.

Щоб гарантувати якість, постійно актуалізуються застосовувані технології, проводиться контроль якості сировини і матеріалів, контроль взаємодії і контроль готового виробу, завдяки чому товари відрізняються високою якістю і міцністю.

У зв'язку з бажанням підвищення якості пропонованих виробів у 2002 році компанія впровадила Систему Управління Якістю. Наразі на вироби надається до трьох років гарантії. Також надається гарантійне та післягарантійне обслуговування, та повний набір запасних частин.