Виконання багаторівневих конструкцій у квартирі чи будинку, буде сприяти зоровому збільшенню простору та висоти приміщення. З їх допомогою можна розділяти площі за функціональними зонами. Зовсім не обов'язково бути фахівцем щоб створити гіпсокартонні системи львів (http://ganok.com.ua/gipsokartonna-sistema/) та фігурніх стельові елементи, цілком достатньо умінь початківця будівельника.

Плитами гіпсокартону можна приховувати серйозні дефекти та нерівності стелі. Особливо цей метод буде необхідний, коли їх не вдається усувати звичайною обробкою, до того ж, немає необхідності витрачати час та гроші на тривале і трудомістке вирівнювання. Гіпсокартон легко піддається поверхневій  обробці, будь то сходи на горище ціна львів (http://ganok.com.ua/drabini-na-gorishche/), обклеювання шпалерами або фарбування.

Як правильно зробити підвісну стелю з гіпсокартону?

Гіпсокартон дуже податливий матеріал. Він чудово обробляється, його з легкістю можна свердлити, різати, гнути, створюючи різні заглиблення та виступи складних форм. У створену таким чином стелю з легкістю встановлюються різні елементи підсвічування, наприклад точкові світильники, освітлення створюється в різних площинах та рівнях. Також конструкції дозволяють приховувати різні комунікації, наприклад, електропроводку, або вентиляційні труби.

Гіпсокартон це такі будівельні матеріали інтернет магазин (http://ganok.com.ua/), які володіють високою якістю та експлуатаційними характеристиками, але в той же час залишаються доступними за ціною. Зібрати фігурні гіпсокартонні стелі буде дешевше, ніж замовляти натяжні або касетні. Така стеля буде виконана з екологічно чистого матеріалу, не заподіює шкоди здоров'ю і не має токсичних речовин, яка, до того ж, буде чудово пропускати повітря і, одночасно,є  негорючою.

Недоліки підвісної стелі з гіпсокартону

Найголовнішим недоліком фігурних стель є маса готової конструкції. Своєю вагою гіпсокартон  відрізняється від натяжних полотен, або пластикових панелей. Один квадратний метр стель з гіпсокартону, може важити до 20 кг.