Монтаж кліматичного обладнання вимагає виконання ряду спеціальних робіт, більшість з яких вимагають певних навичок і професійних знань.

Якщо вас цікавитьб вартість монтажу кондиціонерів, то більше інформації можна отримати в розділі монтаж кондиціонерів львів ціна.

Слід згадати проблему ваги зовнішніх блоків кондиціонерів. Завжди слід оцінювати міцність опори, на яку обладнання кріпиться, і приймати необхідні заходи до її зміцнення.

Перш ніж співробітники спеціалізованих монтажних організацій приступлять до роботи, власнику кондиціонера необхідно вибрати варіант розміщення зовнішнього і внутрішнього блоку.

Крім монтажу кондиціонерів наша компанія виконує встановлення сонячних колекторів у львові.

Одним з найпростіших варіантів розміщення є монтаж зовнішнього блоку на балконі. Однак це можливо здійснити тільки на неостекленном балконі.

Більш приємний для власника варіант розміщення обладнання – дах. Блок, розміщений таким чином, надійно укритий від сторонніх очей, завжди доступний для обслуговування і ремонту, з відмінними умовами охолодження. Альтернативою даху може бути горище. Однак вам доведеться постійно провітрювати горищне приміщення.

Ми виконуємо монтаж систем опалення.

Більш витратний варіант установки - монтаж на фасаді будівлі. Не на кожен монтаж на фасаді можна отримати дозвіл, особливо це стосується будинків, розташованих в центрі міста. За необхідності залучення висотників при установці устаткування і обслуговуванні вартість робіт збільшується. Зовнішній блок буде необхідно захистити від падіння сосуль і снігу взимку металевим коробом або металевим козирком.

При виборі місця для монтажу внутрішнього блоку самим оптимальним варіантом є розміщення в коридорі, тк. легко можна вивести дренажний трубопровід в каналізацію і тим самим вирішити проблему видалення конденсату.