Реклама
14:11, 26 листопада 2015 р.

Розвиваючі ігри

Реклама

Тематика сучасних розвивалок дуже і дуже різноманітна. Деякі з них присвячені літературі, інші – граматиці, англійської, географії і так далі. Сьогодні пропонуються такі дитячі розвиваючі ігри, що стосуються математичної основи основ – таблиці множення. Саме таку інтелектуальну гру можна знайти на gameon, та розвивати логіку, мислення Часи змінюються, технічний прогрес йде вперед семимильними кроками, а деякі речі залишаються незмінними, як і п'ять, десять, п'ятдесят і навіть сто років тому. І необхідність заучувати напам'ять таблицю множення – одна з них. Слава богу, у сучасній школі за невивчений урок тебе не відшмагають різками, не поставлять колінами на гречку і не вчинять над нещасним учнем ніяких інших фізичних екзекуцій. Але ніякий сучасний і наворочений девайс, можливість існування якого навіть письменникам-фантастам раніше в голову не приходила, не позбавить від необхідності визубрити напам'ять горезвісних 99 прикладів. Так, не позбавить, але зате зробить процес вивчення досить веселим, приємним і ненапруженим. Ігрова форма взагалі сприяє швидкому засвоєнню будь-якого матеріалу, недарма навіть дорослі тематичні тренінги найчастіше проводяться у формі ігор.

Для початку відразу уточнимо: симпатична розвага піде на користь тільки за умови, що хоча б трохи юний учень таблицю множення вже знає. Воно ідеально підходить для ситуацій, коли вчив, вчив, повторював, повторював, але так втомився, що здається, пам'ять взагалі відняло, назавжди. Звичайно ж, насправді це не так. У таких випадках потрібно зробити невелику паузу (півгодини буде достатньо), а після зіграти в інтелектуальну  гру.

Флеш-головоломки - поєдинок з машинним інтелектом. Це новий вид комп’ютерних іграшок змусить гарненько поламати голову над пошуком правильного рішення. Без добре працюючої голови і бездоганної логіки відшукати його буде важко. Але навіть якщо ти не народився з талантами Ейнштейна і не впевнений у своїй здатності вирішити мега складну задачку що називається «однією лівою» – не біда, бажання, азарт, воля до перемоги і численні тренування творять справжні дива. І нехай не з першого і навіть не з другого разу, але рано чи пізно ця чудова іграшка тобі теж підкориться. Зрештою, вона ж придумана людиною, а значить, іншому хомо сапієнс цілком по силам її здолати. Проведи безліч захоплюючих хвилин за пошуком рішення, та з користю проведи вільний час.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...