• Головна
  • Українських глядачів чекає велика кінопрем'єра: «Тіні незабутих предків»
Реклама
08:30, 12 листопада 2013 р.

Українських глядачів чекає велика кінопрем'єра: «Тіні незабутих предків»

Реклама

Українських глядачів чекає велика прем'єра - вже 14 листопада у широкий прокат виходить український містичний блокбастер "Тіні незабутих предків".

Компанії Unison Cinema та Suspense Films запускають в прокат новий фільм - молодіжний містичний триллер з елементами комедії - "Тіні незабутих предків". Режисер фільму Любомир Левицький, оператор-постановник Марк Еберлі.

У ролях: Дмитро Ступка, Альона Мусієнко, Паша Лі, Марина Шако, Ольга Сумська, Ольга Фреймут, Микола Боклан, Юрій Розстальний, Валерій Легін, Володимир Нечипоренко, Костянтин Лінартович, Роксолана Кравчук, Софа Галабурад, Владислав Никитюк, Богдан Юсипчук та інші.

Творці фільму вже представили міжнародний тизер, яким зацікавилися прокатники з 10 країн, навіть Голівуд зацікавився фільмом «Тіні незабутих предків». Так американські агенції «3 Arts Entertainment» - відомі з продюсування картини «Я Легенда», Джейсон Бернс - партнер агенції UTA (клієнти агентства: Джонні Депп, Чаннінг Татум, Еван МакГрегор, Анджеліна Джолі, Харрісон Форд), і американське агентство Paradigm, виявили великий інтерес до картини.

 Про фільм

 Декілька століть тому в українських Карпатах безчинствували злі духи та інші химери. Тому дев'ять магів, мольфар, запечатали потойбічну нечисть в Книгу Тіней, на яку поставили клеймо - магічну Згарду.

Наші дні. Згарда знайдена і передана університетові, однак з вини 20-річного студента Вані вона пропадає. Після чого на тілах його друзів проступають магічні знаки, і їх життю загрожує небезпека. Дати відповіді на всі питання зможе лише нащадок останнього мольфара. Звичайно ж, будуть і погані дівчатка.

 Про зйомки:

Два місяці тривали зйомки в мальовничих місцях Карпат, Чернівців та Кам'янець-Подільського замку. У цьому і була ідея - зробити кіно з духом Трансільванії. Кіно дуже атмосферне, і в кожному кадрівідчувається містика. Події розгортаються в сучасні дні. У центрі історії молодь, їх яскраве студентське життя наповнене іскрометним гумором і любовними хитросплетіннями, змінюється на містичну історію. Вони зіткнуться з древньою легендою.

Про режиссера

 Знімає картину молодий і талановитий режиссер фільму Любомир Левицький, який має за плечимадосвід роботи в Німеччині, а також є відомим кліпмейкером. Саме його кліпи є в арсеналі відомих українських зірок шоу-бізнесу - Потапа, Віталія Козловського, Камалії та інших.

 Про спецефекти

Візуалізацію і спецефекти створює продюсер Джейді Захаріас, відомий такими проектами, як: Curseof Chucky, Dead in Tombstone, Getaway, Pawn Shop Chronicles, The Lords of Salem, Universal Soldier, DeathRace Inferno.

 Про оператора

Марк Еберлі (Mark Eberle) -  один з творців «Сутінків», також відомий по операторським роботам у фільмах: Латинський дракон (2004)Вчорашні мрії (2005), Приречений рейс (2007)Гордий американець (2008)Небесний форсаж (2009) та інших.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...