• Головна
  • Позавідомча охорона чи ЧОП: що краще задля безпеки квартири?
Новини компаній
13:21, 29 вересня 2022 р.

Позавідомча охорона чи ЧОП: що краще задля безпеки квартири?

Новини компаній

Якщо у вас з'явилося бажання поставити квартиру на охорону, є вибір: обрати ЧОП або позавідомчу охорону. У даній статті ми детально розглянемо як подключить квартиру к охране та виявимо кращу з них.

Особливості роботи позавідомчої охорони

Позавідомча охорона квартири — це засоби безпеки, які запобігають проникненню злодіїв до оселі та керуються системами МВС. Послуги позавідомчої охорони допомагають спортивним установам захистити майно та будівлі від проникнення крадія. Також охорона попереджає та припиняє адміністративні правопорушення на об'єктах, які знаходяться під охороною.

Позавідомча охорона має контакт із поліцією; співробітники служби проходять спеціальну підготовку для того, щоб убезпечити протидію злочинцям, які намагаються потрапити у житло. Також вони мають багато інших повноважень, наприклад затримання підозрюваних осіб, використання спеціальних засобів задля безпеки та навіть користування автоматом.

5T1SZqGng0moevmLjQ6_hA0VZxSizb3p9XDXBNWVKtt-ZYSmi9kNHFq_OGB_Ax-ajvGZy1DrJDs8xu7WHmSo-3XZJ50u7PCXFj9hvHfaY6WHEc5BQkD8J1rLmf84VozLitzLxuK1RGeVgvQBbX3ibZL9kVA4Z29sWnJT5Yi_EtuDnw-a-oUtWJOCZQ

Дана система охорони має кілька недоліків: 

  • чіткі ціни, які не підлягають акціям та знижкам. На відміну від ЧОП, позавідомча охорона коштує набагато дешевше;

  • така охорона не може похвалитися клієнтоорієнтованістю. 

Позавідомча охорона пильно працює над тим, щоб забезпечити безпеку у багатоповерхових будинках. Одним з ефективних засобів протистояння тому, щоб злодюжка не потрапив до під'їзду є домофони. Саме для цього розробили спеціальні пристрої. Фахівці вважають, що майбутнє саме за сучасними системами радіо сповіщень. Частіше за все їх використовують для охорони гаражів, дач та котеджів, адже вони не пов'язані з телефонними тарифами та можуть забезпечити охорону без мережі.

У сучасному світі особиста безпека вважається дуже важливою. Існує багато випадків, коли злодій нападає тоді, коли жертва цього не очікує або у нічній темряві. Саме у таких ситуаціях необхідна екстрена допомога, а не надія на власну спритність. Якщо відчуваєте небезпеку, або бачите, що грабіжник поруч, позавідомча охорона має такий механізм роботи — слід натиснути лише одну кнопку на телефоні та співробітники позавідомчої охорони прибудуть на допомогу. 

Особливості роботи ЧОП

ЧОП охорона квартир — це тип охорони, який має право робити будь-які дії задля того, щоб затримати порушника та хата була у безпеці. Вона не пов'язана з поліцією, але звичайно ж, співробітники служби використовують лише ті засоби, які є законними. 

WlvLr4FqZtFhdYrOp6nOflsg8Bb7d7ow46o84OdhlSAOCtW0z5a9GiZ7JJPg7B3DYpXlIdN14AlYMQGePpH9G-Q3tIZXs42g-RvyLmavMFJ-LIBadNtv9wK7LGj4DRKUrqbJ_fJyseKgceFV24l0T_tqcEtXkKmrECxboSPfbGA4CuGPGGD1JkJM5Q

Якщо у вас виникає питання як убезпечити квартиру від злодіїв, приватна охорона допомагає грамотно організувати цей процес. Якщо сталося так, що щипач все ж таки потрапив до вашого житла та крадіжка відбулася, затримати його та передати до рук поліцейських буде на охороні. Це є питанням репутації, за яку хвилюються сучасні компанії через велику конкуренцію. Також ЧОП зобов'язаний виплатити компенсацію господарю (цей пункт вказується у договорі).

Крім переваг, системи для охорони квартири мають кілька недоліків: 

  1. Приватна охорона не має зброї (це важливо у випадках, якщо сталося збройне пограбування).

  2. Відсутність властивих поліції повноважень.

  3. Охорона лише затримує злочинця до приїзду правоохоронців.

Тому міркуючи про те, які методи охорони квартири обрати, перш за все слід ознайомитися з перевагами й недоліками та лише після цього робити правильний вибір для того, щоб ваша квартира мала надійний захист.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...