• Головна
  • Що таке картковий процесинг платежів та як саме він працює?
Новини компаній
16:08, 7 лютого 2023 р.

Що таке картковий процесинг платежів та як саме він працює?

Новини компаній

Купівля в мережі інтернет та відповідно оплата тут банківськими картами – процеси, що з кожним наступним роком стають все популярнішими. Це зовсім не дивно оскільки згадані маніпуляції дозволяють всім бізнесменам не лише розширювати аудиторію, але й географію клієнтів та відповідно їх прихильність.

Правда якщо інтернет-магазин раніше цим не займався, а лише збирається розпочинати прийом в режимі онлайн платежів з кредитних карток, відповідно можуть виникати певні труднощі та питання стосовно правильної побудови процесу отримання згаданих платежів не лише зручним, але й перш за все безпечним для обох сторін способом.

Що таке картковий процесинг платежів та як саме він працює?, фото-1

В цьому випадку такий сучасний сервіс як PayAdmit пропонує всім прийом банківських карток здійснювати за допомогою такої послуги як процесинг карт для малого бізнесу. Тому якщо ви шукали надійні рішення для бізнесу за доступними цінами, звертайтеся.

Як саме працює процесинг платежів?

Клієнт, який уже готовий робити цікавляче його придбання, на сторінці оплати за допомогою спеціального платіжного шлюзу вводить дані своєї картки. Ці дані надходять до процесора карткових платежів звідки уже йде запит за допомогою спеціальної карткової мережі до безпосереднього банку клієнта. Там введені дані перевіряють на їх правильність, додатково йде перевірка того, чи є на рахунку необхідна сума коштів ну і відповідно в іншому результаті відбувається або відхилення, або схвалення транзакції. Згадане рішення відправляється назад у платіжну систему і відповідно грошовий платіж або скасовується, або проходить. Наприкінці робочого дня всі транзакції, що їх було підтверджено, завершуються. Відповідно необхідні суми коштів з рахунків тих чи інших покупців зараховуються на безпосередні банківські рахунки продавців.

Що таке картковий процесинг платежів та як саме він працює?, фото-2

Якщо ви хотіли б мати можливість гарантувати своїм клієнтам швидкі та надійні транзакції, відповідно необхідно попіклуватися про 100% найкраще рішення для процесу прийняття оплати за картами. Саме таке рішення вам запропонують у PayAdmit.

До слова, для того аби ознайомитися із можливостями PayAdmit, що вам їх тут запропонують та відповідно дізнатися трохи більше інформації стосовно карткового процесингу, завітайте на сайт https://payadmit.com/uk/. Тут додатково при першій же необхідності ви зможете зайти у розділ «Контакти» та знайти всю необхідну для швидкого зв'язку зі спеціалістом та більш детальних консультацій з обговоренням майбутньої співпраці інформацію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...