• Головна
  • МРТ і КТ у Києві: допомога від професіоналів за розумною ціною
Новини компаній
11:00, 10 лютого 2023 р.

МРТ і КТ у Києві: допомога від професіоналів за розумною ціною

Новини компаній
МРТ і КТ у Києві: допомога від професіоналів за розумною ціною, фото-1

Погодьтеся, усі негаразди життя можна подолати, вирішити і виправити, якщо в людини на це є сили та здоров’я. Бо саме гарне самопочуття є запорукою гармонії, і якщо в нашому організмі все гаразд, вистачає сил і на якісне життя.

Саме тому при перших ознаках «збою» у організмі необхідно звернутися по медичну допомогу до професіоналів. Перевірити стан свого здоров’я чи здоров’я дорогої вам людини рекомендуємо за допомогою МРТ і КТ - відносно недороге обстеження надасть відповіді про стан здоров’я, при цьому ви отримаєте їх максимально швидко.

На сьогоднішній день магнітно-резонансна томографія та комп’ютерна томографія є найефективнішим і найточнішим методом виявлення «збоїв» у тілі людини.

А щоб стовідсотково бути впевненими у якості обладнання, у професіоналізмі персоналу, рекомендуємо пройти уважне та недороге обстеження методом МРТ та КТ у Києві у фахівців DC&SCAN - у відділенні променевої діагностики КНП «Дитяча клінічна лікарня №7 Печерського району».

Саме тут пацієнт гарантовано отримає діагностику організму на самому сучасному обладнанні, йому нададуть консультацію досвідчені фахівці, бо у центрі DC&SCAN чудово розуміють, що здоров’я – це найголовніше, що є у людини.

Цю медустанову рекомендують вдячні пацієнти своїм знайомим, близьким та друзям, адже ті, хто мав нагоду скористуватися послугами DC&SCAN, відзначають уважність, професіоналізм персоналу та відчувають небайдужість до себе з боку фахівців. І це правда, бо у цьому центрі працюють не на кількість пацієнтів, а на якість обслуговування, роблять все для того, щоб людина максимально швидко одужала, отримавши вірний діагноз.

А ще можна впевнено сказати: протоколи DC&SCAN регулюються державними установами – це чергове підтвердження того, що ціль фахівців цього центру не у кількості обслужених пацієнтів, а якості дослідженні хвороби та визначення шляхів відновлення здоров’я.

Що може показати МРТ?

Магнітно-резонансна томографія та комп’ютерна томографія – це цілком безпечні та одночасно максимально ефективні методика вивчення недугів. Методу МРТ на сьогодення немає аналогів в світі.

Якщо коротко, то магнітно-резонансний томограф – це величезний магніт, який перетворює атоми водню в організмі людини на численні електромагнітні «маяки», завдяки чому вибудовується тривимірна схема внутрішніх органів.

МРТ вкаже на такі проблеми:

а) опорно-руховий апарат, м’язи, хребет, в тому числі грижі будь якої складнощі, а також травми та запальні процеси;

б) процеси дегенеративно-дистрофічного характеру;

в) різноманітні новоутворення;

г) вроджені патології.

Зміни та відхилення у роботі центральної нервової системи, до якої відносяться головний та спинний мозок, порушення мозкового кровообігу - гематоми, інсульти та аневризми – це все швидко покаже магнітно-резонансна томографія, чим врятує здоров’я, або навіть життя пацієнта.

Також МРТ діагностує пухлини, різні новоутворення, запалювання (у тому числі й агресивні), інфекцію в організмі, зміни в роботі її мозку та розсіяний склероз. Діагностика покаже лікарю реальну картину захворювання, стан внутрішніх органів, виявить камені в протоках та органах, захворювання видільної та сечостатевої системи, а також онкологію, хронічні та гострі запальні процеси.

Чим МРТ краще за інші види діагностики

Дякуючи точності досліджень МРТ у Києві вже довгий час надійно і виправдано є найефективнішим методом діагностування складних випадків захворювання. Точна картина стану організму та розвитку хвороби у цьому центрі з сучасним обладнанням дасть змогу лікарям призначити максимально ефективне лікування, а це велика вірогідність найскорішого одужання.

Ще одна безумовна перевага магнітно-резонансної томографії у тому, що при діагностиці не використовуються рентгенівські промені. Але, мабуть, головною перевагою є те, що пристрій дозволяє роздивитися досліджувану зону в різних площинах, під різними кутами – саме це дає змогу виявити не лише саме захворювання, а й його стадію.

Як приготуватися до обстеження? Ось тут черговий плюс на користь саме цього виду діагностики: ніяких особливих приготувань не потрібно, процедуру можна пройти в день призначення. Не потрібно вживати ліки, випивати літри рідини, голодувати - людина приходить на процедуру, яка триватиме від 15 до 90 хвилин, і просто відпочиває, поки апарат досконально вивчає організм.

Так, бувають випадки, коли страшно лягати в пристрій, адже там замкнений простір, і саме на випадок клаустрофобії кожен пацієнт може прийти на цю процедуру з підтримкою – людиною, котрій довіряє. Фахівці DC&SCAN поставляться до цього з розумінням, адже знають, що всі ми різні, а от комфорт людини, яка прийшла обстежитися – найголовніше.

Комп’ютерна томографія: плюси та особливості

Цей вид обстеження, на відміну від МРТ, включає в себе випромінювання рентген- проміннями, які пропускають крізь себе або затримують людські тканини. За чверть години (саме стільки триває процедура) КТ робить безліч знімків дрібних структур розміром до 0,5 мм – унікальність цих кадрів в тому, що вони покажуть лікарю хвору зону у дво- та тримірній проекціях. А це в свою чергу дозволить виставити максимально точний діагноз.

Комп’ютерний томограф дає змогу провести обстеження фактично будь-якого органу чи зони тіла за допомогою введення внутрішньовенного катетеру. КТ найефективніше показує картину при:

1) забиттях, вивихах, травмах, переломах та інших гострих станах, при цьому ефективно локалізуючи конкретне місце проблеми;

2) розривах внутрішніх органів, черепно-мозкових травмах та гострих запаленнях в організмі;

3) виявленні захворювання легень та грудної клітини, а також онкоскрінінгу, тобто знаходження зосереджень пухлинних вогнищ;

4) необхідності діагностувати проблеми з малим тазом чи органами черевної порожнини 

Професіоналізм та швидкість

DC&SCAN працюють вже не один рік і мають цілу базу вдячних відгуків від тих, чиє здоров’я та життя зберегли. Самі ж професіонали центру впевнені: їх закоханість в свою справу, надсучасні апарати діагностики, та правильно організований процес роботи – це запорука успіху та гарних показників.

Наприклад, для магнітно-резонансної терапії використовується томограф GENERAL ELECTRIC Optima MR 360 1,5T. Для багатьох ці слова та цифри нічого не скажуть, але досвідчені лікарі підтвердять – техніка з такими показниками є гарантією того, що обслідування буде проведено за кращими та надійними параметрами.

А якщо додати сюди те, що розшифровкою наданої апаратом інформації займаються лікарі-рентгенологи з великим досвідом (це практично виключає помилковість діагнозу та пришвидшує його постанову), можна бути впевненим - вибір діагностичного центру зроблено правильно. Результати МРТ та КТ будуть надані вже наступного дня, але якщо випадок терміновий, то дані отримати можна вже через дві-три години.

Оперативність і професіоналізм дозволяють спеціалістам приймати на МРТ і КТ пацієнтів не тільки з Печерського району Києва, правого берега, а й інших районів столиці і навіть регіонів України. Клініка розташована на вул. Професора Підвисоцького, 4б, неподалік від станції метро «Дружба народів».

І ще: ціни у DC&SCAN на магнітно-резонансу та комп’ютерну томографію – одні з найнижчих у Києві, це робить наші послуги є доступними для всіх категорій населення, незалежно від їх достатку. Також незайвим буде знати, що за статистикою в Україні КТ займає 61%, а МРТ - 39% від загального обсягу досліджень. Ці процедури дійсно допомагають виявити навіть найскладніші захворювання. Тож в разі виникнення проблем звертайтеся до нас по допомогу, але найголовніше – завжди будьте здорові!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...