• Головна
  • Книжки-іграшки для сучасних дітей – чому їх досі купують? Чи варто обирати для малечі в 2023 році?
Новини компаній
17:00, 5 липня 2023 р.

Книжки-іграшки для сучасних дітей – чому їх досі купують? Чи варто обирати для малечі в 2023 році?

Новини компаній

На сьогоднішній день кількість технік по вихованню малюків, як власне і методик розвитку, іграшок із супер здібностями настільки велика, що здається книжки та класичні варіанти розвитку малечі вже просто втратили свою актуальність. Насправді, дуже гарно, що буквально кожного дня для дітей створюються все більш гарні умови для всебічного розвитку і батьки мають змогу краще підготувати малечу до відвідування дошкільної розвивайки або повноцінної школи. З іншого боку, не варто забувати й класичні варіанти розвитку дітей, в тому числі книжки-іграшки. Вони були актуальними десять років тому і ще досить довгий час будуть актуальними для сучасних дітлахів.

книжкове видавництво "Ранок"

книжкове видавництво "Ранок"

ТОП 5 причин купити книжку-іграшку своєму малюкові

Якщо вагаєтесь і не знаєте, чи варто купувати книги іграшки для дітей, приведемо Вам 5 факторів, які безумовно вказують на актуальність такого рішення:

1. Доступність – на відміну від багатьох «модних» варіантів розвитку, книжка з картону буде максимально бюджетним варіантом для гри та навчання. Плюс, її можна буде використовувати як у найменшому віці, буквально з того моменту, як малюк почав тримати у руках предмети, так і пізніше, коли він почне навчатися читати. Подвійне призначення робить її ще більш вигідним надбанням.

2. Яскраві зображення – завдяки великим добрим зображенням малеча може знайомитися з різноманітними предметами та речами, які не зустрічаються кожного дня. Тому можна не тільки читати книжку, а й розглядати малюнки дуже довгий час.

3. Розвиток пам'яті за рахунок віршованих текстів – коротенькі віршики дуже легко запам'ятовуються, а отже – з їх допомогою Ви зможете почати з легкістю вивчати віршики разом (частіше за все це відбувається навіть ненавмисно).

4. Інформативність – книжки такого типу дають змогу не тільки розглядати малюнки, а й проживати різні ситуації з головними героями, знайомитися з навколишнім середовищем, навчатися різноманітним речам, в тому числі й основам етики, спілкування, тощо.

5. Міцність – книжка дійсно є іграшкою, тому що навіть найменший малюк може легко тримати її в руках та використовувати для перегляду зображень, при цьому вона буде зберігати свою форму.

книжкове видавництво "Ранок"

книжкове видавництво "Ранок"

Через такі переваги варто розглянути для себе придбання сучасних картонних книжок для найменших. Якщо Ви хочете, щоб малюк дійсно отримував задоволення від перегляду літератури та при цьому міг гратися як зі справжньою іграшкою, купуйте книги від перевіреного виробника – видавництва «Ранок». Саме зараз на офіційному сайті магазину видавництва проводять різноманітні акції, які дозволять Вам вигідно поповнити власну бібліотеку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#книжка-розкладайка #дитяча література #книги для найменших #картонки-іграшки #видавництво Ранок
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...