Новини компаній
10:33, 14 липня 2023 р.

Користь білого вина

Новини компаній

Всі багато чули про корисні властивості червоних вин, адже в їхньому складі присутня величезна кількість антиоксидантів, які несуть користь для організму людини і пригальмовують процеси природного старіння. А чим корисне біле вино? З подивом можна виявити, що вчені давно довели користь споживання невеликої кількості білого вина. Тому якщо є нагода, не слід зволікати, переходьте по посиланню https://turbo.ua/category/bile-vyno та обирайте найкращі білі вина. А з доставкою Turbo воно буде у вас вже через 15 хвилин.

Користь білого вина, фото-1

Специфіка виробництва

Щоб оцінити вплив білого вина на організм людини, слід вивчити специфіку технології його виготовлення. Вважають, що біле вино отримують з винограду світлих сортів. Найчастіше це твердження є істиною. Проте застосування знаходить і червоний плід. Створюючи напої з цього продукту, винороби суворо стежать, щоб виноградний сік не контактував зі шкіркою. Ця особливість технології дозволяє отримувати світле вино із винограду червоних сортів.

Специфіка процесів полягає і в тому, що всі вони протікають виключно за мінімальних температур, якщо порівнювати з виготовленням червоних вин. Готовий напій стає підбадьорливим і легким, на відміну від червоного насиченого, повнотілого, інтенсивного.

Оскільки технологія виробництва білих вин вважається складнішою, їх набагато важче підробити. Це означає, що готовий напій буде якіснішим.

Унікальні якості білих вин

У складі напою є підвищений рівень антиоксидантів, що містяться у виноградній шкірці. Процес настоювання червоного вина є тривалішим, отже, у готовому продукті спостерігається підвищений рівень антиоксидантів. Виробництво білих вин передбачає завчасне видалення виноградної шкірки.

Проте в м'якоті винограду також є величезна кількість корисних інгредієнтів. Так, в екстракті целюлози, отриманому з м'якоті винограду, можна виявити унікальні види поліфенолів. Вони дозволяють запобігти хворобам серцевого м'яза.

Співробітники Барселонського університету кілька років тому проводили величезну кількість досліджень, які допомогли підтвердити наявність максимально високої антиоксидантної спроможності напою.

Чому найкраще купувати біле вино з доставкою Турбо?

Якщо у вас виникає подібне запитання, то відповідь на нього нижче. З сервісом Турбо ви отримуєте:

  • Своє замовлення від 15 хвилин;
  • Свіжі продукти: можете придбати не тільки біле вино, але і закуски до нього;
  • Зручний мобільний додаток за допомогою якого легко оформити онлайн замовлення та оплатити його;
  • Безкоштовну доставку від 150 грн;
  • Бонусну систему TurboCoin;
  • Замовлення доставляють у термосумках, тому навіть у спеку пляшка вашого білого вина залишиться прохолодною.

Доставка працює в межах Києва. Кур'єри швидко привезуть все необхідне у будь-який район столиці. Станьте постійними клієнтами Турбо та отримуйте ще більше задоволення та вигоди від сервісу! 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...