• Головна
  • Епл та Айфон 14 Про Макс в Україні
Новини компаній
17:06, 25 вересня 2023 р.

Епл та Айфон 14 Про Макс в Україні

Новини компаній
Епл та Айфон 14 Про Макс в Україні

iPhone – це рожева мрія кожної дитини, втім для дорослих даний смартфон є не менш жаданим. Зважаючи на шалений успіх, компанія Apple не зупиняється на досягнутому і, щорічно випускає все новіші моделі. Кожну з них зустрічають «на ура», та особливу прихильність завоював iPhone 14 Pro Max. Лінійка змогла здивувати:

  • дизайном;
  • рівнем безпеки;
  • Dynamic Island та іншими оновленнями.

Окрім цього вона підняла вимоги до продуктивності та функціональності. Що вразило споживачів та зробило Про Макс 14 найбільш привабливим для сучасної людини? Чому українці так прагнуть купити Айфон 14? Достатньо переглянути наступні матеріали і, відповідь стане очевидною.

Dynamic Island – предмет захоплення та суперечок

Коли компанія представила всесвітній спільноті першу модель з виїмкою, реакція суспільства була неоднозначною. Так званий «чубчик» отримав мало прихильників, більшість потенційних споживачів з нетерпінням чекали на оновлення цього елемента. Цифрова рамка могла б легко приховати виїмку, але розробники знайшли інше рішення. Новий погляд на елемент дозволив перетворити його на доволі цікавий віджет.

Якщо налаштувати Dynamic Island, він буде змінювати свої розміри, в залежності від завдання. Для прикладу, перед тим, як має спрацювати Face ID, Island може розширитися горизонтально. Під час прослуховування пісень в Spotify параметри Dynamic Island будуть мінятися. Він підтримує величезну кількість програм і без проблем налаштовується під індивідуальне використання.

Айфон 14 про макс: кольори та дизайн

Стильне та цікаве оформлення – те що привертає увагу споживача в першу чергу. В Еплрум можна купити Айфон 14 Про Макс, виконаний:

  • в чорному;
  • в золотому;
  • в срібному;
  • або в фіолетовому кольорі.

Моделі дуже нагадують смартфони попереднього покоління – такі ж стильні та ефектні. Відмінність у вазі та розмірах є мінімальною, буквально в декілька грамів/міліметрів. Кнопки та повзунок мають ту ж локацію, що і раніше, а боковини зроблені з нержавіючої сталі.

Дисплей і автономність

З метою економії електроенергії частота оновлення регулюється. Навіть екрани отримали покращення в даному плані. В час, коли споживач не користується телефоном, його дисплей тьмянішає, проте, віджети, які були обрані, залишаються цілком помітними. У деяких випадках екран виключається повністю. Варто також відмітити, що він став більш яскравим. Пікова яскравість становить 2000 ніт.

Якщо говорити про автономність роботи, вона може сягати 95 годин, у випадку відтворення музики, і 25 годин під час демонстрації потокового відео. Щоб придбати яскравий та супер потужний смартфон, оформіть замовлення Apple Room, сплативши всю суму одразу чи обравши товар у розстрочку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...