• Головна
  • Один з найкращих швейцарських брендів у світі – Longines
Новини компаній
11:00, 27 вересня 2023 р.

Один з найкращих швейцарських брендів у світі – Longines

Новини компаній
Один з найкращих швейцарських брендів у світі – Longines , фото-1

Швейцарія має довгу історію годинникового виробництва та народила дуже багато визначних дизайнерів та митців цієї справи. Традиції, що проносять століттями майстри, зберігаються у країні досі, завдяки яким дизайнери впроваджують нові технології та найкращі механізми у свої вироби. Чоловічи годинники однієї з найпопулярніших марок цієї країни Longines сьогодні можна придбати в мультибрендовому магазині за посиланням.

Історія заснування бренду

Швейцарський бренд годинників Longines було засновано у XIX столітті. Август Агасіз заснував свій власний бренд у далекому 1832 році в місті Сент-Ім’єр. Дуже швидко марці вдалося набути неймовірної популярності та все завдяки тонкій, вишуканій роботі майстрів, які часто виконували деталі ручними елементами. Від самого початку своєї діяльності компанія поставила перед собою мету – виготовляти годинники виключно високої якості та вийти на світовий рівень, зайняти визначне місце в історії годинникового виробництва. Тому майстри зосередили всю увагу на дрібницях та зрозуміли, що впровадження ручних робіт у вироби може бути ключем до підвищення їх цінності. Здебільшого компанія швидко полюбилася аудиторією та стала однією з визначних через впровадження новітніх технологій в свої дизайни. Виробники завжди прагнули співпрацювати з найкращими майстрами у світі техніки та механічного виробництва, через що отримували шокуючі результати у вигляді великого інтересу покупців. Звісно, через це не обійшлося без інших рекордів: у 19 столітті бренд був першим у світі, хто став офіційним представником міжнародних змагань з кінного спорту, після чого асоціюється саме з цією подією. Пізніше виробники домовилися з іншими різновидами спортивних змагань про партнерство. Наступним великим кроком у набутті популярності стала поява нових партнерів, також у спортивній сфері. Протягом усього часу існування бренд продовжував співпрацювати з міжнародними заходами високого рівня, завдяки чому завжди залишався на висоті затребуваності.

Що стало ключовим у розвитку

Сама по собі якість годинників Longines заслуговує тих грошей, які за свої вироби просить бренд. Він завжди був відомий як виробник найвищої якості, на що компанія не переставала ставити акцент. Це дозволило побудувати міцну репутацію, адже якість ніколи не підводила покупців. Будучи піонером в інноваціях, бренд не тільки став першим у своїй справі, але й надихнув інших виробників по всьому світу. Сьогодні Longines годинник не перестає бути визначним через вже набутої за стільки років бездоганної репутації та імені, які кожному говорять про якість та елегантність. Також бренд пропонує великий асортимент виробів, з яких свою модель можуть обрати як жінки, так і чоловіки різного стилю та способу життя.

Визначні моделі

В архіві у бренда налічується дуже багато моделей, які несуть у собі стиль та відображують високу якість. З них можна особливо відокремити ті, що найчастіше обирає аудиторія:

  • Longines Conquest – колекція спортивних годинників, які відрізняються наявністю багатьох функцій, що допомагають сучасним людям у набутті зручності повсякденного життя. Модель міцна та водонепроникна – підійде для активних людей.
  • Longines Heritage Collection – це нещодавня колекція виробів, яка включає в себе перевидані моделі годинників з минулих століть, дизайн яких сьогодні можна назвати ретро. Ця лінійка славиться впровадженням міцних механізмів, які прослужать дуже довго.

На українському ринку моделі Longines представлені у великому різноманітті, які ви можете придбати онлайн або замовити зі Швейцарії. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...