• Головна
  • Вибір міжкімнатних дверей: види, розміри та стилі
Новини компаній
12:31, 12 грудня 2023 р.

Вибір міжкімнатних дверей: види, розміри та стилі

Новини компаній
Вибір міжкімнатних дверей: види, розміри та стилі, фото-1

Міжкімнатні двері - це важливий аксесуар, який може створити або зруйнувати стиль дизайну інтер'єру. Хоча зрештою вони існують для того, щоб розділяти кімнати та відкриті простори, міжкімнатні двері часто є завершальним штрихом у дизайні будь-якої кімнати.

При виборі міжкімнатних дверей слід враховувати кілька моментів. Від стилю вашої квартири або будинку до типу покриття для підлоги — є безліч факторів.

Види міжкімнатних дверей

Зверніть увагу на двері Фадо – продукцію українського бренду, що працює у середньому ціновому сегменті за європейськими стандартами. У них є широкий асортимент міжкімнатних дверей, які професійно розроблені з урахуванням різних стилістичних переваг і бюджетів. Вони також пропонують широкий вибір розмірів дверей, тому знайдеться варіант незалежно від розміру і форм вашого приміщення.

Панельні двері

Двері з білими панелями - варіант чудових, важких внутрішніх дверей з напрямними. Використання окремих компонентів, призначених для максимальної міцності та створення чистих, чітких ліній, дозволяє деревині природним чином стискатися та розширюватись без деформації.

Двері з дуба та шпону твердих порід

Шпоновані двері мають на поверхні тонкий шар деревини. Вони популярні завдяки естетичним перевагам дверей з масиву дерева, але більш довговічні, мають менший ризик деформації та розколу та мають набагато доступнішу ціну. Існує широкий вибір розмірів у різних стилях.

Двері з елементами зі скла

Скляні двері – сучасний та все більш популярний вибір серед домовласників. Вони не тільки радують око, а й покращують освітлення між двома кімнатами, відкриваючи та підкреслюючи простір. Доступні різні варіанти скління, тому якщо вам потрібна повна видимість або збереження конфіденційності, на ринку є варіант для вас. Скляні двері також дозволяють природному світлу заповнювати ваші кімнати.

Двостулкові двері

Двостулкові двері створені для функціональності і зазвичай вибираються як інструмент для економії місця, багато в чому подібно до розсувних дверей і дверей-пеналів, але поступово стають все більш популярним вибором, заснованим на стилі.

Двостулкові двері по суті є стандартними дверима з фільонками, розрізаними навпіл, дві панелі прикріплені центральними петлями, а коли дверна ручка прикріплена до внутрішньої панелі, дві секції можна скласти разом. Вони ідеально підходять для шаф, гардеробів чи будь-якого простору, де простір обмежений. Їх також можна з'єднати разом, щоб вийшли складні французькі двері.

Підлоги та плінтуси

Ми рекомендуємо вам знайти такі двері, які доповнять існуючу підлогу та плінтус у вашому будинку. Наприклад, ми пропонуємо поєднувати дерев'яне облицювання, наприклад дуб або горіх, з дерев'яною підлогою, а не з білою панеллю або ліпними дверима. Хоча строгих правил немає, потрібно прагнути того, щоб внутрішні двері підкреслювали простір, а не домінували в ньому.

Розмір та стиль

Якщо інтер'єр вашого будинку слідує одніій певній тенденції, постарайтеся відобразити її в стилі дверей. Якщо у вас обмежений простір, розсувні двері та кишенькові двері (двері-пенал) стануть зручнішим варіантом у порівнянні з традиційними дверцятами.

Колірні схеми

Не бійтеся взяти кисті і збризкати двері парою фарб. Якщо ви шукаєте індивідуальний вигляд, фарбування дверей дає вам свободу використовувати той самий стиль у всьому будинку і дозволяє додати індивідуальний підхід до кожної кімнати.

Як вибрати правильний розмір?

Хоча більшість дверей у вашому будинку зазвичай мають однаковий розмір, невеликі кімнати, такі як ванна кімната або невеликі спальні, можуть мати менші рами.

Перед покупкою ми рекомендуємо вам зняти мірки в трьох точках на існуючих дверях. Це тому, що ваші двері, можливо, були обрізані в минулому. Як тільки ви дізнаєтеся про розміри всіх існуючих дверей, ви зможете подивитися, які діапазони і стилі доступні для вас.

Допуски на обрізку можна знайти на упаковці кожних дверей, ця рекомендація залежить від специфікації. Якщо ви купуєте вже готові двері, зверніть увагу, що обрізка згладить обробку, і для покращення естетики та експлуатаційних характеристик дверей буде потрібно подальше оздоблення. Обов'язково зверніться за порадою до тесляра, якщо у вас є проблеми або питання по столярним виробам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...