Новини компаній
15:37, 23 січня

П’ять причин купити iPad

Новини компаній

Нещодавно користувачі техніки Apple почали хвилюватися, що iPad втратить свою актуальність через стрімкий розвиток iPhone. Проте розробники завжди вміють створювати щось незвичайне, аби зацікавити потенційних покупців. Сучасні планшети пропонують широту функцій, яка відповідає усім запитам. Що приваблює користувачів, розглянемо далі. Image

Компактність девайсу

Розробники оснастили iPad майже аналогічним до MacBook функціоналом. Проте його габарити скромніші. Пристрій легше сховати у сумці чи рюкзаку. Він займає мінімум місця та дає можливість не відриватися від роботи в дорозі. Незамінний на ділових зустрічах, професійних заходах, у відрядженнях. Якщо ви ділова людина, варто купити iPad, адже це зручно. До того ж солідніше виглядає той, у кого у руках компактний планшет, а не ноутбук.

Підтримують приєднання сторонніх пристроїв

iPad оснащені роз’ємом USB Type-C, який, на відміну від класичного порту, має широку функціональність. Така особливість дає змогу підключати до девайса різноманітні корисні прилади. Серед них:

  1. клавіатури;
  2. миші;
  3. flash-накопичувачі;
  4. зовнішні жорсткі диски.

Фактично користувач отримує компактний девайс, який не поступається ноутбуку. Користувачі, яким складно друкувати тексти безпосередньо на планшеті, можуть спокійно під’єднати до нього клавіатуру та виконувати роботу.

Унікальні властивості камери

Вона налаштована таким чином, що дає змогу оперативно знімати необхідні під час роботи референси. Також є можливість задіяти пристрій при створенні дизайнерських та архітектурних проєктів. До нього вбудований LiDAR-сканер, що взаємодіє з доповненою реальністю. Це допомагає оптимізувати процес зняття замірів та тестування запланованого ремонту в приміщенні.

Apple Pencil

Спеціальна ручка для роботи з планшетом — чудовий робочий інструмент для людей творчих професій. Він робить дотик більш точним. Його переваги оцінили графічні дизайнери й ті, хто працює над ілюстраціями. Є можливість зручно малювати, навіть якщо пристрій не під’єднаний до MacBook. Автономність Останні моделі здатні працювати на одному заряді до 10 годин. Протягом дня немає потреби підзаряджати їх. Отже, є можливість вільно пересуватися, не бути прив'язаними до одного місця.

Взаємозв'язок з іншими гаджетами

Виробники Apple створюють свою продукцію таким чином, щоб вона доповнювала одна одну. Завдяки iCloud всі пристрої миттєво синхронізуються між собою та швидко передають інформацію. Це дає можливість почати роботу на одному девайсі, а закінчити на іншому. Можна використовувати iPad як зовнішній бездротовий монітор для MacBook або iMac. Пристрої швидко комутуються та починають працювати без затримок. Ці позитивні якості техніки утримують її на ринку так викликають інтерес у покупців. Тому не варто хвилюватися, що ваш iPad втратить актуальність. Навпаки, він відкриває нові можливості, які невідомі користувачам iPhone.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...