• Головна
  • Футбол онлайн: результати у головних лігах Європи
Новини компаній
11:51, 24 січня

Футбол онлайн: результати у головних лігах Європи

Новини компаній
Футбол онлайн: результати у головних лігах Європи, фото-1

Поки український футбол на зимовій паузі, в провідних європейських чемпіонатах боротьба у самому розпалі. Наразі у всіх топ-лігах спостерігається цікавий розвиток подій. Не дивує хіба що французький футбол онлайн, результати якого здаються передбачуваними. Після 17-ти турів ПСЖ очолює таблицю, маючи 40 балів. «Ніцца» відставала на п'ять очок, а «Монако» — на сім.

Відрив нібито не дуже значний, але програти боротьбу парижани можуть хіба що самі собі. Надто вже великі можливості має команда Луїса Енріке у порівнянні з конкурентами. Це підтверджує і показник різниці м’ячів +28, тоді як у найближчого переслідувача +11.

Натяк на інтригу спостерігається в Німеччині. Таблицю Бундесліги після 16 турів очолював «Байєр» з 42 балами. «Баварія», яка має в запасі гру проти «Уніона», відстає на 4 очки. Крім того, команди мають однакову різницю м’ячів. Тому прихильникам Бундесліги точно варто стежити за результатами цього футболу онлайн. Можливо, уперше за 12 років Німеччина отримає нового чемпіона.

В Серії А спостерігається боротьба між «Інтером» та «Ювентусом»

Напередодні «екватора» змагань у чемпіонаті Італії склалася ситуація, за якої серйозно змагаються за трофей дві команди. «Інтер» продовжував очолювати залік, маючи 45 очок у 18 матчах, але «Ювентус» підійшов дуже близько. Туринці набрали 43 залікових пункти. Загальний вигляд таблиці у верхній частині був таким:

  • Інтер (45)
  • Ювентус (43)
  • Мілан (36)
  • Фіорентина (33)
  • Болонья (31)
  • Аталанта (29)
  • Рома (28)
  • Наполі (28)

Минулорічний чемпіон «Наполі» вже точно вибув з гонки за скудетто. Результати інших претендентів теж не вражають. Зокрема, відставання «Мілану» від лідера в дев'ять очок здається доволі суттєвим. Ще менші шанси на успіх має «Аталанта». А от «Фіорентині», яка приємно дивує, навряд вистачить сили боротися за чемпіонство.

Останні новини футболу Іспанії порадують українців, а Англії — не дуже

Іспанська першість продовжує приємно дивувати багатьох українських вболівальників. За результатами першого кола змагань «зимовим чемпіоном» став «Реал», але він випереджував «Жирону» лише за додатковими показниками. Обидві команди набрали по 48 балів. У «Барселони» — 41 пункт. Як свідчать останні новини футболу, команда Артема Довбика та Віктора Циганкова зберігає великі шанси якщо не на чемпіонство, то на потрапляння до Ліги чемпіонів.

В Англії справи у клубів, за які грають українці, не такі позитивні. За даними останніх новин футболу, «Арсенал» Олександра Зінченка зазнав трьох невдач поспіль і після 20-го туру опустився на 4-е місце після тимчасового лідерства. «Челсі» з Михайлом Мудриком продовжує чергувати вдалі та невдалі ігри і йде в середині таблиці. Те ж саме можна сказати й про «Борнмут», за який виступає Ілля Забарний. «Брентфорд» з Єгором Ярмолюком опинився поблизу зони вильоту з великою серією поразок. Там же йшов і «Евертон» Віталія Миколенка, але його низькі позиції пов’язані з 10-очковим штрафом.

Автор ua-football

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...