• Головна
  • Якщо потрібний ремонт автобусів, саме час звернутися до послуг SVS-Service
Новини компаній
16:53, 8 лютого

Якщо потрібний ремонт автобусів, саме час звернутися до послуг SVS-Service

Новини компаній
Якщо потрібний ремонт автобусів, саме час звернутися до послуг SVS-Service, фото-1

Щороку кожен кілометр поганих доріг з інтенсивною експлуатацією та важким навантаженням виводять з ладу автобуси, які їздять дорогами нашої прекрасної країни. Не дивно, що ці далеко не найкращі умови призводять до того, що транспортні засоби швидше зношуються, частіше ламаються і значно втрачають у своїй надійності.

Найкращим рішенням у цій ситуації буде проведення регулярного технічного обслуговування та звичайно ж якісного ремонту автобусів. Та й цього часом може не вистачати. Якщо раптом вашому автобусу терміново необхідний професійний капітальний ремонт, незважаючи на ступінь його складності, слід звернутися до СТО SVS-Service з офіційним сайтом https://svs-service.com.ua/, де вам гарантовано зможуть допомогти.

Послуги та переваги співпраці з SVS-Service

SVS-Service – надійне СТО, де всім своїм клієнтам пропонують професійне обслуговування високого рівня. Тут в SVS-Service спеціалізуються на проведенні капітального ремонту різних марок автобусів. Це і ПАЗ з ЛАЗ, Ікарус і звичайно Богдан, що нині найбільш поширені та популярні.

Фахівці даного сервісу мають необхідні в роботі знання, уміння та навички. Все це дозволяє на найвищому рівні проводити потрібні замовникам ремонтні роботи в якомога коротші терміни. У переліку послуг з капітального ремонту автобусів тут у СТО SVS-Service готові запропонувати клієнтам такі:

  • діагностика з оцінкою стану транспортного засобу;
  • проведення ремонту двигуна з кузовом автобуса та фарбування;
  • ремонт електричної системи та ходової автобусів;
  • ремонт трансмісії із заміною чи відновленням інтер'єру.

Серед переваг співпраці з сервісом можна виділити сертифікованих майстрів, які максимально відповідально ставляться до своєї роботи, виконання роботи у власному центрі SVS-Service, а також використання оригінальних запасних частин із сучасним обладнанням.

У договорі співробітництва тут прописують гарантію якості. На майданчиках сервісу забезпечується безпека кожного автомобіля клієнтів SVS-Service. Окремої уваги варті адекватні ціни, що поширюються на всі послуги. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...