• Головна
  • Рейтинг: ТОП 5 найкращих фарб для брів у 2024 році
Новини компаній
09:00, 20 лютого

Рейтинг: ТОП 5 найкращих фарб для брів у 2024 році

Новини компаній
Рейтинг: ТОП 5 найкращих фарб для брів у 2024 році, фото-1

Стійка хороша фарба для брів - мрія багатьох жінок, яким доводиться щодня малювати їх олівцем, тінями та іншою косметикою. Влітку макіяж ускладнюється підвищеним потовиділенням, купанням. Якщо не вистачає терпіння на щоденний макіяж і його корекцію, варто скористатися стійкими барвниками. Наші рекомендації допоможуть знайти найкращу продукцію для натурального кольору і гармонійного вигляду.

Які бувають фарби для брів - види, плюси та мінуси

Усі засоби діляться на два основні види:

  • Фізичні - семиперманентні, для активації яких не потрібен окислювач. Вони не проникають у структуру волосків, а прилипають до їхньої поверхні і змиваються через час. Такими властивостями володіє хна і відтінкові маски (тінти).
  • Хімічні - перманентні та напівперманентні (деміперманентні) хороші фарби для брів діють тільки в парі з окислювачем. Найчастіше його потрібно купувати окремо. Для перманентних потрібен окислювач до 6%, напівперманентних - до 1,8%. Що вищий ступінь окислювача, то сильніше натуральний пігмент замінюється штучним.

Під час підбору барвника потрібно враховувати тип шкіри, а при нанесенні - рекомендації бренду, оскільки вони відрізняються і від правильності їх виконання залежить результат. Наприклад, хна не підходить жирній шкірі з розширеними порами, адже в них потрапляє пігмент і малюнок виходить в точку. Також важливо витримувати стійкі фарби для брів зазначений час, інакше вони або не дозріють і швидко змиються, або колір буде темнішим за очікуваний.

Кремову продукцію варто купувати, якщо має на меті пофарбувати тільки волоски. Щоб до того ж залишився відбиток на шкірі, знадобляться гелеві барвники.

Як знайти хороші фарби для брів - вибір за кольором

  • Підтон волосся має значення. Теплим тонам підходить золотистий і червонуватий відтінок, холодним - сіро-коричневий і попелястий.
  • Це ж правило діє для шкіри. Світлошкірим дівчатам потрібні холодні коричневі тони, а більш смаглявим - теплі.
  • Колір брів не повинен збігатися з кольором волосся. Професіонали радять дотримуватися правила - світліше завжди краще. Він може бути на 1-2 тони темнішим для блондинок, проте такі експерименти варто довіряти досвідченому майстру.
  • Форма брів впливає на сприйняття кольору - що вони ширші, то тем темнішим здається колір.

Фарби для брів: 5 найкращих для самостійного фарбування вдома

  • RefectoCil Augenbrauen und Wimpernfarbe - барвник у природних тонах від коричневого до чорного. Діє в тандемі з окислювачем Refectocil Oxydant (продається окремо). Час реакції залежить від бажаної інтенсивності кольору - від 5 до 15 хвилин.
  • Kallos Profi Pil - стійка фарба для професійного фарбування брів у салоні та домашніх умовах. Для активації можна купити рідний окислювач або додати перекис водню. Шкіру практично не забарвлює, а волоски виходять натурально-коричневими без рижини.
  • Schwarzkopf Professional Igora Bonacrom - комплект з необхідними матеріалами та аксесуарами. Крім барвника до набору входить активатор, захисні патчі під очі (потрібні під час фарбування вій), пластикова ємність для змішування і лопаточка для нанесення.
  • Binacil by Wimpernwelle - хороша фарба для брів з натуральним ефектом. Фарбує тільки волоски, а на шкірі залишається всього на 2-3 дні.
  • C:EHKO eye shades - якісний продукт професійного німецького бренду за доступною ціною. Витрачається економно і забезпечує хороші результати з окислювачами 1,5-3% різних марок.

Окислювач для фарби для брів - як вибрати найкращий

Професіонали рекомендують використовувати продукцію одного бренду, яку можна купити в інтернет-магазині MAKEUP, не переплачуючи за доставку. Якщо окислювач іншої марки, необхідно перевірити результат на руці або іншій ділянці тіла через ризик отримати небажаний відтінок.

Наносити суміш бажано поступово - краще недотримати, ніж перетримати. Якщо результат недостатньо інтенсивний, фарбування можна повторити через 48 годин. Така техніка не економить час, але дає більше контролю над кольором. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...