• Головна
  • Стрільба MK19 з закритих позицій – рішення знайдено
Новини компаній
17:02, 10 червня

Стрільба MK19 з закритих позицій – рішення знайдено

Новини компаній

MK19 – це автоматичний гранатомет калібру 40 мм американського виробництва, який широко використовується збройними силами США та багатьох інших країн світу. Він відомий своєю потужністю, надійністю та точністю, що робить його цінною зброєю для підтримки піхоти.

Однак, MK19 має один суттєвий недолік: його складно використовувати з закритих позицій. Стандартна тринога не дозволяє вести вогонь з укриття, що ставить під загрозу життя оператора та номеру обслуги.

Українські спеціалісти розробили зручну триногу для стрільби з закритих позицій

Цю проблему вирішили українські інженери, тринога-мортира для MK19 тепер є на озброєнні українського війська. Вона дозволяє вести вогонь з укриттів. Ця інновація значно підвищує безпеку бійців, адже їм більше не потрібно ризикувати своїм життям, щоб відкрити вогонь з гранатомета.

Переваги нової триноги:

1.Підвищена безпека. Оператори та номер обслуги можуть вести вогонь з укриттів, що значно знижує ризик ураження їх вогнем противника.

2.Точність. Тринога забезпечує стійку платформу для гранатомета, що підвищує точність стрільби.

3.Гнучкість. Тринога має механізми горизонтального та вертикального наведення, що дозволяє вести вогонь по цілях з різних напрямків.

4.Простота використання. Тринога легко розкладається та збирається, а також не потребує спеціальних інструментів.

Виробник, компанія Machinegun, зробила цей прилад дуже зручним та надійним – такого немає навіть на озброєнні в США. Нова тринога для MK19, розроблена українськими спеціалістами, є значним кроком вперед у питаннях безпеки та ефективності використання цього гранатомета. Завдяки цій інновації українські бійці зможуть отримувати перевагу на полі бою, зменшуючи при цьому ризик для свого життя.

Зручні стійки на пікап: купляйте надійне українське обладнання в компанії Machinegun

Українська компанія Machinegun пропонує також широкий спектр стійок та кріплень для зброї, у тому числі й для гранатомета MK19.Стійки на пікап дозволяють вести мобільний вогонь, ефективно виконуючи бойові завдання. Від якості обладнання залежить дуже багато, тому важливо замовляти його в перевірених компаніях, які гарантують надійність.

Продукція Machinegun виготовлена з високоякісних матеріалів та відповідає найсуворішим стандартам.Звертайтеся до Machinegun, щоб отримати більше інформації про стійки для пікапів та інше обладнання для зброї.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...