15:36, 17 лютого 2014 р.

Рецепты салатов

Їх люблять усі. І не тільки тому , що приготувати більшість з них досить не складно і часу багато не вимагає. Салати - дуже корисна їжа , яка вміщує багато вітамінів , мінеральних солей , а також речовин , здатних вбивати хворобливі мікроби. Вживання свіжих овочів і зелені сприяють до поліпшення травлення і збуджують апетит.

Салати були відомі стародавньому римлянам ще 2500 років тому, але розуміли під цим словом тільки рослинну їжу. До салатів входили зелень , овочі і обов'язково повинні були бути зеленого кольору. Найчастіше до салату потрапляло соковите листя рослин латук . Саме тому ця рослина пізніше стали називати салатом.
Спочатку під словом салат малося на увазі виключно рослинна блюдо , притому із зеленого листя і городніх трав , які до 20 -ого століття називалися салатними рослинами.

У міжнародну кухню салати увійшли як блюдо Стародавнього Риму , які там були відомі дві з половиною тисячі років тому , а складалися вони з ендівія , петрушки і цибулі , приправлених медом , перцем , сіллю.

Рецепти салатів кожна господиня вважає однією з найважливіших складових свого кулінарного арсеналу. Салати , рецепти яких вона вже освоїла , звичайно, це найсмачніші рецепти салатів.

Але при цьому вона завжди мріє приготувати салати швидко і смачно , здивувати всіх красивим і оригінальним салатом , тому постійно шукає новинки , найновіші рецепти найсмачніших і найпростіших салатів. Причому рецепти найпростіших і смачних салатів з фото.

Обов'язково рецепти салатів з фото , з покроковими фотографіями ! Щоб приготування салатів не перетворювалося на постійний пошук відповідей на питання , як робити салат , як готувати салат , як приготувати салат ... Ми впевнені , що серед багатьох тисяч рецептів салатів на нашому сайті ви знайдете рецепт смачного і красивого салату саме для вас!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...