Сучасне місто має безліч ресторанів, кафе, барів, пабів та іншими закладами, куди можна заглянути, щоб відпочити, перекусити і щось випити. Відмінність від радянської їдальні полягає в тому, що існує сервіс, отже, вам не доведеться стояти в черзі, вибираючи те, що ви хочете придбати, і врешті здавати посуд. В даний час вам буде надано максимальне обслуговування, а ви, у свою чергу, будете займатися лише поглинанням їжі.

Приходячи в ресторан або звичайнісіньке кафе, ми очікуємо якісного обслуговування. Що ж воно має на увазі під собою? По-перше, чи варто говорити про те, що все має бути виконано якомога швидше, адже зовсім не хочеться чекати, коли ти голодний. По-друге, важлива акуратність персоналу, щоб нічого не було розбите офіціантом, а страва було подано витончено. Важливу роль грає толерантність з боку обслуговуючого персоналу, який повинен ввічливо і якісно виконувати побажання клієнта. Існує безліч закладів, що роблять упор на якісне обслуговування, проте зазвичай відвідування таких місць обходиться дуже дорого. Насправді, можна відзначити якусь закономірність між рівнем сервісу закладу та його ціновою політикою. Більш дорогий заклад з шикарним інтер'єром запропонує обслуговування на більш високому рівні. Ясно, що дешеві кафе не будуть проявляти настільки якісну турботу про вас. Буде вже приємно там перебувати, якщо до вас хоча б поставляться з повагою. При бажанні підняти рейтинг закладу слід звернути особливу увагу на персонал. Більш якісне виконання обов'язків допоможе швидкими темпами набрати аудиторію. Не варто думати, що офіціант - це проста професія. Там необхідні особливі вміння і навички. Причому це не тільки здатність принести і витончено-небудь поставити. Це і вміння налагоджувати контакт з будь-якими клієнтами, так як люди бувають різні, і дуже часто трапляються вкрай вимогливі і нетерплячі, з якими практично неможливо знайти спільну мову.

Ви можете відчути себе на місці працівника обслуговуючого персоналу, граючи в онлайн ігри для дівчат про обслуговування. Ви зможете відчути себе працівником ресторану або кафе або ж консультантом з продажу. У якій би ролі ви не виступали, необхідно буде спілкуватися з клієнтами, шукати з ними спільну мову, спілкуватися і якісно задовольняти їхні потреби. У деяких іграх вам не доведеться брати участь в обслуговуванні, проте необхідно буде організувати персонал для такого роду роботи. Тут ви виступите в якості керівника. Насправді, це дуже навіть не просто, як може здатися на перший погляд. Для продуктивної роботи вам доведеться затратити чимало часу і зусиль.