Двері з ПВХ мають безліч переваг. Це сучасні конструкції, виготовлені з самого якісного матеріалу. Експлуатаційні їх показники чудові. А останнім часом, вони цілком доступні за ціною. Завдяки цим перевагам такі двері стають все більш затребуваними у споживача. Тепер їх можна зустріти не тільки в магазинах, банках та інших комерційних установах. Значна кількість людей починає встановлювати пластикові двері в приватному житлі. Причому не тільки у внутрішніх його приміщеннях. Вхідні двері користуються не меншим попитом. Але такі конструкції слід купувати в перевірених компаніях, які мають солідний досвід в їх виготовленні та випускають свою продукцію тільки з якісного матеріалу. У цьому випадку двері будуть служити довгий термін, не доставляючи вам ніяких проблем.

Переваги дверей від Veka

Металопластикові двері Veka відносяться саме до цих товарів. Продукція компанії перевірена безліччю клієнтів. Її можна побачити практично в кожному будинку. Двері ПВХ цієї фірми володіють приголомшливими характеристиками. Вони міцні і стійкі до будь-яких негативних впливів. Погодні впливи для таких конструкцій теж не становлять загрози. Їм не страшні зливи, вогкість, спека, вітер, мороз. Все це вони витримують, не змінюючи свій первісний вигляд і властивості. Згодом двері з ПВХ не деформуються і не втрачають функціональність. Не дивно, що власники котеджів їх так охоче використовують в якості вхідних конструкцій. Тим більше що у дверей низький рівень теплопровідності. Це дозволяє виробам відмінно утримувати в приміщенні тепло. Вам не доведеться використовувати для додаткового обігріву опалювальні електроприлади. Це дозволяє забезпечити в житлі затишок, не витрачаючи багато грошей за комунальні послуги.

Ще одна важлива перевага пластикових дверей– здатність поглинати звуки. Саме тому такі двері охоче використовують в бізнес-центрах та  офісах, де для продуктивної роботи працівників  потрібні тиша і спокій. Житлові приміщення такі двері захищають від шумів, що доносяться з вулиці. Особливо вони підійдуть тим будинкам, які розташовані поблизу транспортних ліній, нічних клубів та інших гучних закладів.

Ще до достоїнств пластикових дверей відноситься їх пожежобезпечність, так як плавитися вони починають тільки при температурі в 300 градусів.

Двері ПВХ практичні, функціональні і дуже зручні в обслуговуванні. Для догляду за ними не потрібно дорогих засобів. Термін служби полотна – близько півстоліття. І це не межа при дбайливому зверненні. Тому встановлювати їх вигідно, тим більше що це робиться легко.