• Головна
  • Як вибрати електронну сигарету: електронка чи сигарети, що краще
Новини компаній
10:12, 21 жовтня 2022 р.

Як вибрати електронну сигарету: електронка чи сигарети, що краще

Новини компаній

В останні десятиліття вдосконалення пристроїв для вейпінгу дійсно прискорилося. Моди та поди тепер є нормою, а курці, які хочуть кинути курити та перейти на вейпінг, можуть почувати себе трохи здивовано через широкий спектр варіантів, які пропонує интернет магазин вейпов в Києві. Тож просимо сісти зручніше, щоб ознайомитися з основними питаннями, які полегшать вибір електронки.

Яку електронну сигарету вибрати

Оскільки интернет магазин вейпів пропонує різноманітні види курилок, варто звернутися до свого серця:

  • Вирішить, який тип вейпу хочете використовувати. Електронні сигарети Pod особливо непомітні, прості у використанні. Єдиний недолік в тому, що вони швидше розряджаються. Моди, як правило, габаритніше, але й пропонують більше можливостей для персоналізації параметрів і тривалий час автономної роботи.

  • Виберіть кліромайзер. Кліромайзер є ключовим компонентом електронної сигарети. Він визначає смак ароматизаторів рідини, тип затяжки (непрямої, як табачні сигарети, або прямої, як кальян), а також кількість пара, яку ви можете генерувати. Він повинен бути простим у використанні.

Так, який пристрій для вейпінгу краще? Часто на це питання немає відповіді,бо для кожного милий свій девайс.

F1712xzXla0TD_YiyJlFz8hEhuL8KMww4XjIw9PpSK54SBFDfaLPB2mam9yyW7TBLDHCPKXK_UopW_sas4D6TuB0iACgYHSCLvlzTmeAPR7pulE6-XtiTo1KCAiF6ZEMpHC9uzZx1EM6mYboKmZoxOFjBY8gV2Jr9iuK8IxgXIJ28qp-z7-5XfV13Q

Pod — маленька електронна сижка

Хоча протягом кількох років вейпи з невеликими трубками, такими як eGo, були в топах, нині замінені новішим форматом, званим подом. Перевага цих електронних сигарет в тому, що вони дійсно прості у використанні і дуже маленькі. Варто обирати моделі, кліромайзери яких відповідного розміру для новачків, а також зручні. Більш досвідчені вейпери можуть вирішити спробувати зробити власні спіралі або капельницю, яка призначена для покращення смаку.

Особливості електронок: смак і рівень нікотину

Смак і нікотин є ключем до успішної відмови від куріння за допомогою паріння. Дуже важливо мати можливість випробувати рідину для електронної сигарети перед покупкою. Потрібно насолоджуватися вибраним ароматом, інакше він може надоїсти, тож ви закинете спроби позбавитися від звички. Ми також рекомендуємо знайти два аромати, які вам подобаються, щоб чередувати їх протягом дня або використовувати в різні дні для максимального задоволення. Саме задоволення є вирішальним фактором при спробі кинути курити.

Другий аспект, який навіть важливіший, коли хочете кинути палити, але не відчувати себе обділеним, — це нікотин. Не варто боятися речовини — куріння небезпечно через вдихання диму. При спалюванні будь-якого рослинного матеріалу утворюється смола, що викликає рак (близько 70 канцерогенних речовин), угарний газ, який токсичний для серцево-судинної системи, і тверді мілкі частинки, які можуть викликати проблеми з диханням. Хоча нікотин не є єдиним фактором, який змушує курців бути залежними від тютюну, він виступає одним з основних. Таким чином, спроба кинути згубну звичку за допомогою безнікотинової жижки зовсім не означає, що ви повернетеся до традиційних цигарок.

Обирайте електронну сигарету з погляду на власні потреби та якнайшвидше переходьте на бік паріння!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...