Оптимальне розташування кухні на замовлення збільшує ваш комфорт і безпеку роботи. Форма будівлі повинна  залежати від розмірів приміщення та кількості членів сім'ї. У сучасних кухнях зазвичай застосовується:

Установка U-образна – особливо добре підходить для роботи в приміщеннях великих розмірів. У такій забудові, міститься три робочі рядки, розташовані на трьох стінах кімнати. В центрі може знаходитися кухонний острів, який об'єднає меблі в одне єдине ціле. Розстановка меблів у формі букви U, покращує ергономіку всього приміщення і спрощує дії приналежності.

Параметр L-подібної форми – меблі для кухні будуть встановлені на двох перпендикулярних стінах. Цей тип установки користується найбільшою популярністю і прекрасно підходить в кухні будь-якого розміру (крім довгих і вузьких приміщень). Переглянути фото кухонь можете у галереї http://kitchen.interiostory.com.ua/gallery/.

Установка однорядна – такий монтаж підходить для особливо маленьких і вузьких приміщень. Важко в ньому збереження ергономіки і виділення трикутника кухні. В цьому випадку краще всього підходить порядок 1- плита, 2- стільниця, 3- раковина, 4- стільниця, 5- холодильник. Завдяки дотриманню цієї послідовності, кухня стає досить ергономічною, а приготування їжі не вимагає бігу з одного боку приміщення на інший.

Вибір обладнання, побутової техніки

Дизайн кухні вашої мрії повинен містити керівні принципи, що стосуються обладнання  побутової техніки. На самому початку вирішуйте, що ви вибираєте продукти під забудову або окремо стоячі. Обладнання  під забудову виглядають набагато ефективніше. У свою чергу кухня в кредит львів з обладнанням окремо розташоване, має набагато більший вибір і більш привабливі ціни. Оберіть кухню по типу яка підійде саме вам http://kitchen.interiostory.com.ua/kyhni-po-typy/.

Після визначення характеристик обладнання  побутової техніки, слід звернути увагу на споживання електрики і води. Ви будете вибирати моделі енергозберігаючі, які значно зменшать ваші рахунки.