Кожна господиня хоче бачити на сімейному столі якісні та смачні страви, які подобаються всім членам родини. В раціоні українців завжди присутні м’ясні страви. А сніданок не обходиться без апетитних бутербродів з ковбасою. Але треба знайти надійного виробника, якість продукції якого бездоганна.

Надійний постачальник м’ясних виробів

Компанія Укрпромпостач, з 26-річним досвідом роботи на українському ринку м’ясопродуктів, пропонує замовити ковбаси з доставкою по Києву та області. Споживачам поставляється високоякісна продукція, з асортиментом якої можна ознайомитися на офіційному сайті підприємства: https://ukrprompostach.ua/uk/. Вибір ковбасної продукції величезний. Сосиски різних сортів:

  • з сиром та смакота;
  • гурман та молочні;
  • вершкові та винні.

Сардельки: «2017»; домашні та переяславські.
Ковбаси: варені; варено-копчені; напівкопчені; сиров'ялені;
кров’яні.

Делікатесна продукція

Завжди є попит на вироби з натурального м’яса, які Укрпромпостач також пропонує замовити. Запечені вироби в Києві сподобаються самим вибагливим гурманам. Це:

  • буженина з прянощами та домашня;
  • корейка, шийка, грудинка з прянощами;
  • карбонад та бекон;
  • щоковина та рулька популярна.

Запечені м'ясні страви традиційно присутні на святковому столі українців. Сучасні жінки багато часу приділяють професійній діяльності, досягаючи високих результатів. А на запікання м'яса в домашніх умовах по сімейному рецепту не завжди вистачає часу. М'ясні делікатеси від Укрпромпостач, виготовлені шляхом запікання, мають неперевершений смак, а контроль за якістю продукції ведеться на всіх етапах виробництва. Завдяки використанню оригінальних рецептур української кухні, та спеціальних технологій, продукція має тривалий термін придатності. Реалізація продукції здійснюється через власні магазини, та національну мережу торговельних центрів.

Організація виробництва

Завдяки об'єднанню в єдиний технологічний процес всіх ланок виробництва (вертикальна концентрація), якість продукції завжди на найвищому рівні. Компанія Укрпромпостач самостійно займається вирощуванням сільськогосподарських культур та виробництвом комбікормів, має великий власний свинокомплекс та співпрацює з фермерськими господарствами (постачання яловичини та м'яса птиці). М’ясопродукти виробляються на м’ясопереробному підприємстві повного циклу, оснащеному високотехнологічним сучасним обладнанням, що відповідає вимогам європейських технічних стандартів. Постійно інвестуються кошти на оновлення технічної бази підприємства.
Використання якісної натуральної сировини у виробництві м’ясної продукції гарантує її високу якість та неперевершений смак.
Контроль якості на всіх етапах контролюється власною атестованою лабораторією. Продукція компанії Укрпостачпром добре відома і подобається киянам та жителям Київської області, вона завжди має високий попит.