Мотоциклісти знають, що на мотоекіпіровці економити не варто. По-перше, це питання безпеки та комфорту. По-друге, це питання іміджу. На ринку представлена продукція різних брендів і кожна марка має свої секрети, які використовує при виготовленні спеціальної амуніції для мотоциклістів. Але досвідчені байкери та профі обирають продукцію мануфактури, яка пройшла перевірку і часом і практикою.

мотоштани

Тим більше що в асортименті бренду є все що необхідно для якісної і безпечної їзди, в тому числі мотоштани Shima, які виконані з врахуванням суворих стандартів і вимог. Інтернет магазин МотоСтиль пропонує ознайомитися з продукцією цього виробника, і як показує практика, придбавши одну річ з асортименту марки, ви обов’язково захочете поповнити свій мотоциклетний гардероб іншими речами.

Денім, шкіра і текстиль

На вибір споживачам представлені різні колекції, в яких мотоштани відрізняються в першу чергу матеріалами, що використовуються для їх виготовлення. Існує кілька рішень в плані матеріалів і це:

  • Натуральна шкіра;
  • Екошкіра;
  • Текстиль;
  • Джинс.

Якщо мова про натуральну шкіру, то це класика для мотоциклістів. Мотоштани в такому виконанні мають багато переваг. По-перше, вони забезпечують безпеку мотоциклісту на досить високому рівні. Шкіра – міцний матеріал і здатна витримати навіть зустріч з асфальтним покриттям. Але шкіряні мотоштани важко, а точніше нереально випрати. Крім того в літню пору вам може бути спекотно, навіть за наявності вентиляції на штанах.

Текстильні мотоштани – хороший варіант для тих, хто катається на мотоциклі по місту на невеликій швидкості. В принципі, такі моделі мало чим відрізняються від звичайних штанів. Ну хіба що можуть мати більш завищену талію і спеціальні кріплення (фіксатори) щоб поєднувати мотоштани і мотокуртку. Але текстильні моделі складно назвати зносостійкими і при першому падінні вони і самі порвуться і ніяк не захистять мотоцикліста від травм.

Мотоштани з деніму, але не простого а підсиленого кевларовими волокнами – це компроміс між красою, безпекою і зручністю. Такі моделі коштують дешевше шкіряних, але вони вражають своєю витривалістю. Мотоштани з такого джинсу убезпечать вас від синяків та порізів та навіть опіків, які зазвичай ризикує отримати мотоцикліст падаючи з мотоциклу на дорожнє покриття. Крім того мотоджинси дуже схожі на звичайні джинси і не доведеться перевдягатися після катання на мотоциклі щоб потрапити в офісі чи на зустріч з друзями.

штани шима

Інтернет магазин MotoStyle пропонує багато рішень для поповнення професійного чи аматорського гардеробу мотоцикліста. Тут представлені товари різних виробників. Але як показує статистика продажів, саме мотоштани Shima привертають до себе увагу і починаючих аматорів і байкерів з досвідом і навіть професійних гонщиків. А це вже визнання.