Блекджек є популярною картковою грою багатьох інтернет казино. У нього можна грати заради задоволення, але багато геймерів вважають за краще робити реальні ставки. Інформаційний сайт https://championclub.net/uk/ ChampionClub пропонує ознайомитися з існуючими стратегіями і тактиками гри в онлайн блекджек, які допоможуть гравцеві підвищити шанси на перемогу.

Імовірність випадання комбінацій

Ця тактика заснована на принципах прогнозування останньої комбінації дилера з урахуванням першої карти, відкритої круп'є. Стартова карта, відкрита дилером, має безпосередній вплив на шанси випадання тієї чи іншої кількості очок.

Стратегії

Вони представлені у вигляді зводу правил, застосування яких підвищує шанси геймера виграти партію. Інакше кажучи, кожна стратегія являє собою коректний спосіб розіграшу (з математичного погляду), який ґрунтується на відкритій карті дилера і на відомостях про суму балів.

Підрахунок карт

Ця стратегія належить до популярних серед шанувальників онлайн блекджеку. Її суть полягає у відстеженні поточного стану колоди. Знаючи, які карти вийшли з гри, а які перебувають ще в колоді, гравець може ухвалювати вигідні рішення й отримувати виграші.

Якщо використано мало десяток і карт із зображеннями, користувач має перевагу. У протилежній ситуації перевага буде на боці круп'є.

"Плюс-мінус"

У 1963 році Гарві Дабнер запропонував присвоїти кожній карті числове значення (2-6=+1, 10-А=-1). Початкова сума значень не розпакованої колоди дорівнює нулю. У міру виходу карт рахунок змінюється, і що він вищий, то ймовірність виграти в блекджек значніша.

Якщо гра ведеться за допомогою декількох карткових колод, поточне значення слід розділити на їхню кількість. За позитивного підсумкового значення ігрову сесію можна продовжувати, інакше - краще пересісти за інший стіл.

"Половинки"

Як і у випадку з попередньою методикою, усім карткам, що виходять із колоди, присвоюються числові значення. Якщо поточний результат буде позитивним, грати далі вигідно, якщо ні - краще покинути цей стіл і пересісти за інший. Перевага "Половинок" порівняно з "Плюс-мінус" полягає в більш точній системі розрахунків.

Це не всі стратегії гри в блекджек, оскільки їх існує величезна кількість. Кожна з них має свої переваги. Якій зі стратегій віддати перевагу, залежить від обставин і цілей, поставлених користувачем. Шанси на перемогу залежать від уміння швидко рахувати карти, раціонально використовувати банкрол, контролювати емоційний стан.