Купуючи нові штори, гардини, тюлі, не потрібно економити на якості. Якісні штори прослужать довгий час, повністю виправдовуючи вкладені в них кошти. І для того, щоб залишатися впевненим у власному виборі, завітайте у салон штор у Дніпрі, де знайдеться все необхідне для отримання бажаного. У каталозі магазину представлені різні моделі для оформлення вікна. З вірно підібраними шторами, вийде покращити приміщення, зробити більш стильним та оригінальним. Разом з тим затишним і комфортним.

Не потрібно забувати, що навіть найкращі та якісні штори потребують, щоб за ними доглядали. Якщо поводитися з виробами необережно, то це не піде на користь. Розглянемо, чого не варто робити, щоб штори мали максимальний термін експлуатації.

Чого не можна робити використовуючи штори?

Штори, портьєри та тюль представляють собою не тільки елементи декору. Також це практичні предмети будинку. Доглядаючи правильно, можна зберегти штори у первозданному вигляді, разом із функціональністю. У плані догляду варто притримуватись наступних рекомендацій:

  • Не можна робити сильних фізичних впливів. Тобто не можна тягти тканину, вішати на штори важкі предмети. Бо це може деформувати тканину, зламати карниз;
  • Потрібно уникати тривалого впливу сонця. Справа у тому, що деякі тканини вигоряють таким чином, інколи втрачають колір. Якщо вікна виходять на сонячну сторону, тоді варто придбати штори із захистом від ультрафіолету чи користуватися додатковими жалюзями;
  • Обережно поводьтесь з вологою. Велика кількість вологи на тканині, не піде на користь. Особливо, якщо матеріали не являються вологостійкими. У ванній кімнаті та кухні краще повісити спеціалізовані тканини, що призначені для використанні у таких приміщеннях;
  • Перед тим, як прати штор, потрібно вивчити рекомендації, які знаходяться на ярлику. Для деяких тканин важливе сухе чищення, для інших потрібно вибирати ручне прання;
  • Прасувати штори потрібно, тільки якщо температура мінімальна, краще це робити зі зворотного боку. Це допоможе не деформувати малюнок.

Досить прості рекомендації, які виконати легко. Важливо поставитися до штор з відповідальністю та турботою і вироби прослужать довгий час.

Замовляйте штори для будь-яких приміщень

Завдяки послугам спеціалізованого онлайн-магазину, кожен покупець має змогу вибрати те, що підходить у конкретному випадку за різними цінами.