Якщо ви шукаєте легкий та водночас доступний спосіб створити унікальну брендовану річ, яка буде робити вас або навколишніх людей щасливішими, тоді Фоліо пропонує вам створити шопер з оригінальним логотипом. Цей практичний аксесуар стане в нагоді кожному та створить додатковий комфорт.

Що таке шопер

Шопер – це текстильна сумка, яка виготовлена з екологічно чистих матеріалів. Сьогодні він став заміною пластикових пакетів для багатьох з наступних причин:

  • Екологічна безпека. Такий шопер не приносить шкоди навколишньому середовищу та сприяє зменшенню використання пластику у повсякденному житті.
  • Зручний фасон та розмір дозволяють носити цей аксесуар з собою в сумочці або використовувати його як основну.
  • Універсальність шопера робить його практичним для використання для будь-якої мети: ви можете носити його кожен день, на прогулянку, на ринок або у спортзал.

Шопер – це про те, коли ви не бажаєте сильно замислюватися над тим, що сьогодні одягнути, а взяти зручну сумку для виконання своїх задач.

Нанесення логотипу на сумку

Щоб зробити сумку ще більш унікальною, ви можете замовити друг логотипу на ній. Це буде коштувати недорого, натомість ви можете створити для своїх клієнтів практичний сувенір, який вони будуть використовувати щодня та полегшать своє життя. Брендування на сувенірній продукції для брендів – це завжди хороша ідея, яка створить про вас гарне враження та дозволить запам’ятати вас клієнтам надовго. Речі з логотипом ви можете використовувати як для офіційної події, створення офісної форми, проведення презентацій, так і в якості подарунків для покупців. Клієнтам приємно отримувати такі сувеніри, які окрім декоративної функції можуть бути корисними та практичними.