• Головна
  • Парити якісно та безпечно – що для цього потрібно? Все починається з бази Hysteria
Новини компаній
11:00, 8 листопада 2022 р.

Парити якісно та безпечно – що для цього потрібно? Все починається з бази Hysteria

Новини компаній

Паріння на електронних сигаретах може бути дуже різноманітним, оскільки існує безліч видів як пристроїв для паріння, так і рідин, які в них заправляють. Адже хтось парує виключно тому, що йому необхідно вгамувати нікотиновий голод, все інше не має значення. Хтось парує тому, що це цікаво, адже таку різноманітність смаків та ароматів не зустрінеш у жодній іншій сфері разом. А хтось любить вейпінг за велику і густу пару, яка повільно витає в просторі і розтікається приємним ароматним шлейфом. У цій статті ми б хотіли вам розповісти якраз про те, як створити таку рідину, яка дозволить створювати густу пару.

Що впливає на густоту та кількість пари?

При створенні заправки вам, перш за все, знадобиться якісна база 50/50. Це відомий виробник баз, який цінується своєю якістю та максимальним рівнем очищення готової продукції. Так що купуючи Hysteria ви можете бути впевненими в кінцевому результаті - ваша рідина однозначно вийде смачною, з такою то базою! "Cloud" - це назва основи, яка у своєму складі має співвідношення VG/PG 70/30. Більшість, саме 70% займає VG. У вейпінгу так позначають рослинний гліцерин. Саме цей компонент відповідає за те, щоб ви могли випускати великі та густі хмари пари. Заправка із цим компонентом теж виходить досить густою, тому витрачається швидше. 30% у складі – PG, а точніше пропіленгліколь. Цей компонент відповідає за яскравість смаку та аромату. Оскільки тут його всього 30%, то надто насиченою жижа не буде. Використовуйте цю базу, якщо ваша мета – парити у великій кількості та насолоджуватися парою.

Парити якісно та безпечно – що для цього потрібно? Все починається з бази Hysteria, фото-1

Які ще бази є у Hysteria?

Якщо ви переслідуєте різні цілі у парінні або експериментуєте у створенні різних рідин, то у Hysteria є ще парочка варіантів для вас. Крім Cloud, ви знайдете також базу під назвами Optimal і Balance.

Hysteria Optimal – це база, у складі якої VG/PG складає 60/40. Якщо порівнювати з попереднім варіантом, то тут трохи менше пари та трохи більше смаку. Саме цю основу вважають ідеальною та максимально збалансованою. Hysteria Balance містить 50/50 тих же інгредієнтів, пари тут значно менше. Акцент йде скоріше на насиченість смаку та міцності, оскільки ця база найчастіше використовується разом із сольовим нікотином.

Де придбати такі бази в Україні?

Вейпшопів в Україні багато, але якісних та відданих своїй справі – одиниці. До них ми можемо віднести інтернет-магазин Vaper`s Lab, який пропонує різноманітну продукцію для вейпінгу – бази, інші компоненти для самозамісу, готові рідини з нікотином або без нього, електронні сигарети. Ознайомитись тут

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#База для вейпу Hysteria Cloud #вейпшоп
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...