• Головна
  • Вейпимо вірно: як користуватися рідиною для електронних сигарет, аби вона приносила максимум задоволення?
Новини компаній
15:00, 11 листопада 2022 р.

Вейпимо вірно: як користуватися рідиною для електронних сигарет, аби вона приносила максимум задоволення?

Новини компаній

Перед тим як почати своє знайомство з вейпінгом, варто вивчити інформацію як про електронну сигарету, на якій ви плануєте парити, так і про рідину, яку необхідно заливати у вейп. Заправка до вейпу складається з пропіленгліколю, гліцерину, ароматизатора та нікотину. Перед парінням варто переконатися, яка міцність рідини потрібна вейперу і чи потрібна вона взагалі.

Як вибрати міцність?

Якщо вейпер парує на потужному пристрої з випарником кальянного типу, то він може парити рідину на звичайному нікотині. Її міцність варіюється від нулівки і до 18 мг на 1 мл рідини. Відповідно рідини 1.5, 3, 6 вважаються легкими. 9, 12 - середніми, а 18 і вище - досить міцними.

Якщо електронна система малопотужна, то для неї підходить сольовий нікотин. Це більш концентрована речовина, тому й грамування у неї інша – від 20 до 60 мг/мл. 20 – це легка жижа, 35 – середньої міцності та 60 дуже міцна. Парити надто міцну рідину на сольовому нікотині не рекомендується, щоб не отримати передозування. Жижа солевая для под систем.

Де зберігати рідину?

Рідину слід сховати подалі від дітей та домашніх тварин, зберігати у темному сухому та злегка прохолодному місці. Під впливом високих температур вона швидше псується.

Вейпимо вірно: як користуватися рідиною для електронних сигарет, аби вона приносила максимум задоволення?, фото-1

Який термін придатності у жижі?

Точної відповіді немає в жодного виробника рідин для вейпу, лише приблизні припущення, засновані на особистому досвіді вейперів. Отже, рідина з моменту виготовлення може зберігатися не довше, ніж 2 роки. Якщо флакон вже було відкрито, є ще приблизно 6 місяців для того, щоб скористуватися рідиною.

Що буде, якщо попарити зіпсовану рідину?

Експерименти над своїм здоров'ям рідко призводять до хорошого, тому пробувати рідину із простроченим терміном придатності не рекомендується. Але бувають винятки. Наприклад, якщо рідина зберігалася в холодильнику в запечатаному вигляді і вирішили її відкрити незадовго після закінчення терміну придатності, то навряд чи з нею сталося щось страшне. Але якщо рідина зберігалася в невідповідних умовах, ще й відкрита, то варто дослухатися рекомендацій і не пробувати прострочений продукт.

Парити – легко, головне робити це відповідально, і тоді на вас завжди чекатиме лише задоволення від процесу!

Де купити найкращі жижі в Україні? Звісно, це компанія Vaper`s Lab, яка на ринку ще з 2016 року! Посилання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Жижа сольова #рідина для вейпу
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...