• Головна
  • Рейтинг літніх шин 185/65 R14 у 2024 році від інтернет магазину Autoshini.Com
Новини компаній
13:41, 15 травня

Рейтинг літніх шин 185/65 R14 у 2024 році від інтернет магазину Autoshini.Com

Новини компаній

Інтернет магазин Autoshini.Com підготував список кращих автошин 2024 року, складений на основі думки експертів TUV SUD Czech s.r.o., DOT, «ДержавтотрансНДІпроект», ISO. Представлені в рейтингу літні колеса в розмірі 185/65 R14 відбиралися фахівцями магазину за такими критеріями, як економічність, характеристики, термін служби, продуктивність.

Якщо з яких-небудь причин ви не знайдете оптимальний варіант, можливо, вам буде цікавий матеріал у типорозмірі 175/65 R14

Рейтинг літніх шин 185/65 R14 у 2024 році від інтернет магазину Autoshini.Com, фото-1

Бюджетні автошини

Premiorri Solazo названо експертами «невбиваними». Літні автошини Преміори Солазо 185/65 R14 створюються з використанням передових технологій Santaflex 6, спрямованої на зміцнення боковини, та Silica heat Optimal, яка наділяє гумо-суміш покришок підвищеною жаростійкістю. Почесне місце в рейтингу вони займають завдяки чудовим користувачам характеристикам, збільшеному запасу ходу, надійності.

Достойні місця в рейтингу і китайські шини Tracmax X-privilo TX5. Китайський виробник позиціонує колеса для власників бюджетних та середнього класу автомобілів. Недорога, зносостійка, слухняна керму гума демонструє хорошу курсову стійкість як на рівному, якісному асфальті, так і складних його ділянках. Тракмакс Ікс Привил ТХ 5 отримали багаторівневий протекторний малюнок, який зводить до мінімуму ймовірність аквапланування на мокрій дорозі.

Літні автошини Triangle TE301 185/65 R14 посідають останнє місце у списку. Однак, це не означає, що вони гірші за перелічені вище моделі. Гуму Тріангл ТЕ301 виготовляє китайський бренд, впроваджуючи технології американського гіганта індустрії Goodyear Tire & Rubber Company. Покришки мають міцну, еластичну полімерну структуру. Вони мають тривалий запас ходу. Чудові тягово-зчіпні, користувальницькі та якісні показники. Легкокеровані, маневрені, надійні, ці шини підходять для швидкісної, спортивної їзди. Автошини від Triangle Group забезпечують безпеку, впевнений рух мокрим і сухим асфальтом, пошкодженими ділянками, бездоріжжям.

Середня цінова категорія (Корея, Туреччина)

Lassa Greenways стали першими "зеленими" в асортименті турецького виробника. Економічність моделі підвищена на 5,5%, що помітно знижує споживання палива. Гума Ласса Грінвейс показує стабільний рух на різній швидкості. Слухняна командам керма, легкокерована. Має тривалий запас ходу. Виділяється високими тягово-зчіпними характеристиками на мокрій та сухій дорозі.

Літні колеса Nexen-Roadstone N Blue HD Plus потрапили до рейтингу як модель з найбільш збалансованими характеристиками. Особлива конструкція каркасу протистоїть пошкодженням, завдяки чому термін служби автогуми збільшено на 6%. Колеса показують відмінну курсову стійкість при різкому маневруванні. Гумі не підійде автовласникам, які віддають перевагу спортивному стилю їзди.

Laufenn G Fit EQ 185/65 R14 увійшли до ТОП, як одні з найнатуральніших. У складі їх гумо-суміші каучук та природні олії. Представлена гума має гарне зчеплення з покриттям як мокрим, так і сухим. Фахівці рекомендують модель Лауфен Г Фіт ЕКУ ЛК 41 малодосвідченим водіям, оскільки вони показують відмінну курсову стійкість, добре поводяться на асфальті та легкому бездоріжжі.

Неповним буде рейтинг найкращих літніх шин без Barum Bravuris 5HM 185/65 R14 німецького бренду Continental. Комфортні, з хорошими тягово-зчіпними властивостями, надійні проходження, що не бояться, по складних ділянках і бездоріжжю. Ці автошини максимально адаптовані до кліматичних умов Східної Європи. Основна користувальницька характеристика Барум Бравуріс 5 Ейч М - високий ресурс.

Список магазину Autoshini.Com включає колеса з різних цінових категорій, але їх поєднують висока якість, тривалий термін служби, надійність і продуктивність.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...