Як відомо, у спальні жінка – королева. Щоб довести це коханому, корона не потрібна. А от декілька особливих комплектів жіночої білизни допоможуть дуже довго утримувати завойовані позиції. Весь секрет у тому, що чоловікам надзвичайно подобається мереживне спіднє, яке пробуджує уяву.

Що зводить з розуму чоловіків

Серед тисяч цікавих моделей жіночої білизни за посиланням http://biluzna.com.ua/zhinocha-bilyzna/ можна найти особливу категорію, в яку входять спокусливі позиції. Такі речі змушують жінок почуватися впевненими у своїй силі. А чоловіки від звабливої білизни здатні втратити розум. Представники сильної статі не приховують, що шаленіють від таких речей, як:

  • ажурні панчохи та стрип-колготи. Про сітчасті панчішки на ніжках коханої мріють майже всі чоловіки. Не меншою сексуальністю віє і від стрип-колготок, які пробуджують у партнерів дуже цікаві фантазії.
  • підв'язки і пояси для панчіх. Ці невеличкі аксесуари здатні оживити навіть звичайний комплект білизни.
  • мереживні комбінезони і плаття. Такі речі можна вдягнути лише для коханої людини. Адже вони більше виставляють на показ, ніж приховують. Кожна жінка в такому вбранні виглядає таємничо і сексуально.
  • корсети, корсажі і бюстьє. Моделі з цієї категорії допомагають дамам показати їх жіночність. Вони запрошують партнерів не просто розстібнути гачечки, а розкрити таємницю коханої жінки.
  • костюми для рольових ігор. Перевтілитися у богиню або принцесу, постати перед чоловіком в образі сексуального поліцейського – потаємна мрія багатьох жінок. А головне, що такі фантазії майже завжди знаходять відгук в серці коханої людини

Цей список можна продовжувати безкінечно. Адже чоловіки всі різні, і смаки в них не однакові. Але є ще один момент, на якому слід зупинитися.

На колір і смак

Скільки людей, стільки й смаків. Це стосується і забарвлення білизни. Але вважається, що у кольоровій боротьбі перемагають червоні відтінки. Бордова, вишнева та яскраво-червона жіноча білизна надзвичайно приваблює чоловіків.

Друге місце за популярністю посідають речі чорного кольору. Представники сильної статі впевнені, що дами у чорному – темпераментні та пристрасні. Та й самі жінки часто надають перевагу темним тонам при виборі повсякденних або еротичних комплектів.

Біле спіднє – своєрідний індикатор ніжності та невинності. Але єдиним критерієм для обрання кольору і моделі звабливої білизни варто вважати лише свій смак та вподобання партнера. Адже жінка красива тоді, коли є чоловік, здатний гідно її оцінити.