Трусики, мабуть, одна з найважливіших речей гардеробу жінки. Це основа будь-якого одягу, а правильно підібрані трусики можуть підвищити вашу впевненість і комфорт.

В даний час в колекції Інтертоп існує величезний вибір моделей жіночих трусиків. Ніжня білизна приємно здивує кожну дівчину різноманітністю стилів:

- класичного;

- casual;

- fashion;

- sport.

У жіночому гардеробі варто знайти місце для:

Класичні труси

Такі труси є синонімом комфорту найвищого рівня. Це один з найбільш класичних і універсальних фасонів жіночих трусиків, які підходять будь-якій фігурі. Вони сильно нарощені, але до укорочених трусиків їм далеко.

Залежно від обраної моделі, їх можна носити з різними нарядами, як на день, так і на свята. Сексуальні, мереживні або прості жіночі бавовняні трусики - варто знайти місце у своєму гардеробі для кількох різних пар цієї вічної білизни. Тільки не надягайте класичні труси під дуже облягаючи вбрання, під яким цей фасон трусів може виділятися.

Незастарілі бікіні та шорти

Класичні бікіні - це трусики, які знаходяться на межі між класичними і бразилианами. Від перших вони відрізняються більш вузьким поясом і менш витягнутою спинкою. При цьому сідниці менш оголені, ніж у бразильських трусів.

Бікіні виробляються з двох шматків тканини трикутної форми, а кроєм нагадують пляжні бікіні, звідси і назва. Вибирайте їх, якщо хочете оголити свою попу. У свою чергу, бікіні із завищеною талією оптично формує фігуру, а безшовне бікіні будуть в нагоді до будь-якого одягу.

Сміливі стрінги і бразилиани

Жіночі стрінги – безперечно пропозиція для жінок, які люблять сміливіші рішення в моді. Ці вузенькі трусики оголюють всю сідницю і підкреслюють стегна. Вони майже непомітні під вузьким одягом, особливо якщо ви виберете безшовні стрінги.

Вони ідеальні для особливих випадків, наприклад, мереживні стрінги або стрінги для схуднення, які оптично формують фігуру. Ви можете легко одягати їх під облягаючи вбрання, наприклад, для вечірнього виходу. Але жіночі стрінги також відмінний вибір для повсякденного використання.

Жіночі бразилиани прийшли до нас зі спекотної Бразилії. Крій цих трусиків підкреслює жіночні форми, оголюючи сідниці. На південноамериканських пляжах переважають бікіні з трусами-бразиліан, які спереду і ззаду дуже розрізані, а тонкий пояс простягається високо на стегнах. Всупереч зовнішньому вигляду, ці жіночі трусики підходять кожній жінці. Вони підкреслять округлі сідниці, як у корінної бразилійки, а також оптично збільшать і підтягнуть навіть меншу і плоску попу.