• Головна
  • російські окупанти знищують "Азовсталь" у Маруіполі
09:45, 19 березня 2022 р.

російські окупанти знищують "Азовсталь" у Маруіполі

При "Азовсталі" в Маріуполі йдуть бої, попередньо можна сказати, що цей металургійний гігант фактично знищується. Завдання путіна – не демілітаризація, а деіндустріалізація України.

Про це на телемарафоні сказав радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко, - повідомляє Укрінформ.

"Зараз ідуть бої за "Азовсталь". За наявними даними, можемо сказати, що ми втратили цей економічний гігант. По суті, один з найбільших металургійних заводів Європи фактично знищується... Ми повинні чітко розуміти — це особиста вказівка ​​шляху на знищення цього міста, і паралельно, безумовно, одне з його ключових завдань у війні. Як би не завершилася ця війна, хоч би що було далі, його завдання не демілітаризація України, його завдання – деіндустріалізація України. Тобто зробити так, що після них нам довелося відновлювати наші заводи наступні десятиліття", - сказав радник міністра.

Денисенко нагадав, що 18 березня частині жителів міста вдалося виїхати у безпечні регіони.

"У Бердянську облаштований перевалочний пункт, назвемо його так, де люди можуть зупинитися, отримати допомогу. Сподіватимемося, що сьогодні також вдасться зробити гуманітарні коридори, щоб ще більше людей змогли вирватися з цього блокадного міста", - сказав Денисенко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Азовсталь #бої #Маріуполь
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...