• Головна
  • На Донецькому та Луганському напрямах ворог втратив близько 300 військових особового складу, - ВІДЕО, 18+
09:14, 22 березня 2022 р.

На Донецькому та Луганському напрямах ворог втратив близько 300 військових особового складу, - ВІДЕО, 18+

На Донецькому та Луганському напрямах противник продовжує спроби просунутися та закріпитися, але успіху не має.

Про це йдеться в оперативній інформації Генштабу на 6 ранку 22 березня.

"Українські захисники та захисниці відбили 13 атак ворога та знищили 14 танків, 8 БМП, 2 МТЛБ, 3 артилерійські системи та 4 автомобілі. Підрозділи ППО вразили дві повітряні цілі супротивника. Втрати особового складу ворога становили близько 300 людей", - повідомили у Генштабі. Крім того, захисники Маріуполя знищили патрульний катер Раптор та комплекс радіоелектронної боротьби Леєр-3.

У Генштабі також повідомили, що на тимчасово окупованих територіях Луганської області через великі втрати у живій силі противник продовжує проводити мобілізацію громадян квазіутворення "ЛНР".

"Значна частина жителів не підтримує політику окупантів, не хоче брати в руки зброю і ховається від представників окупаційної влади. Показово те, що мобілізація проводиться хаотично, люди яких мобілізують розподіляються не за спеціальностями, більшість із них немає жодної військової спеціальності, бо ніколи не проходили військову службу. З громадянами, які мають російські паспорти, підписуються контракти, у яких лише паспорт псевдореспубліки – оформляється як доброволець", - йдеться у повідомленні військових.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#війна #російськівійськові #втрати #мобілізація
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...