• Головна
  • В росії офіційно повідомили про смерть українофоба Жириновського
13:46, 6 квітня 2022 р.

В росії офіційно повідомили про смерть українофоба Жириновського

6 квітня в росії офіційно повідомили про смерть політика та юриста Володимира Жириновського. Від початку лютого він перебував у лікарні через наслідки коронавірусу. Стан здоров’я політика був критичним, час від часу ЗМІ повідомляли про смерть Жириновського.

"Помер лідер ЛДПР Володимир Жириновський", – передає ТАСС із посиланням на спікера Державної думи рф В'ячеслава Володіна, інформує Lb.ua.

Жириновський Володимир Вольфович був керівником фракції Ліберально-демократичної партії росії у Думі рф з 21 грудня 2011 року. Перший офіційно зареєстрований кандидат у президенти рф у 2018 році. На виборах посів третє місце, набравши 5,65% голосів.

Відомий своїми неадекватними, агресивними виступами, які розглядаються актами прояву ксенофобії, імперіалізму й українофобії.

24 березня 2014 року Жириновський надіслав урядам Польщі, Угорщини та Румунії пропозицію розділити Україну разом з Росією. Він запропонував провести референдум про приєднання до Польщі Волинської, Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської і Рівненської областей, Румунії та Угорщині – Чернівці та Закарпаття, а решта мала відійти до складу Росії. На його думку, Україною повинна лишатися лише центральна частина держави.

У травні 2014 року Жириновський подарував свій особистий позашляховик "Тигр" бойовикам так званої "ЛНР".

20 червня 2015 року Жириновський у прямому ефірі російської пропагандистської передачі звинуватив США у створенні так званих "ДНР" та "ЛНР", щоб викачувати з Росії гроші.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Жириновський #смерть
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...