• Головна
  • Інформація про захоплення Маріуполя окупантами - російський фейк
13:47, 8 квітня 2022 р.
Надійне джерело

Інформація про захоплення Маріуполя окупантами - російський фейк

Росіяни два дні поспіль поширюють дезінформацію про те, що повністю взяли під контроль Маріуполь.

Про це повідомив радник мера міста Петро Андрющенко.

«Маріуполь. Росіяни другий день поспіль поширюють ту саму новину, що вони взяли під контроль місто. Іноді уточнюючи, що взяли під контроль все ж таки центр.

Це не відповідає дійсності. Для загального розуміння, фактично вони просунулись в контролі на один квартал і відносно контролюють територію в районі знищеного Драмтеатру. Саме в цьому квадраті розташовано будівлі евакуйованих обл прокуратури та СБУ.

Назвати це контролем «центру міста» - російське перебільшення.

В доказ відсутності контролю можна подивитись і на інтерв’ю гауляйтера Костянтина «Трупожера» Іващенко. І на місця «виборів» і діяльності колаборантів та окупанів. Це все знаходиться далеко від центру та скоріш це можна назвати околицями міста.

До того ж під українським контролем залишаються Приморській район, частина Лівобережного в районі Азовсталі, узбережжя від Азовсталі до порту, сам Порт і власне території (включаючи навколо) заводів. Навіть по площі це більша частина міста.

Тому не віримо і не фантазуємо. Маріуполь був, є і буде Українським містом, де першим сходить сонце над морем в країні», - наголошує Андрющенко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Маріуполь #російськевторгнення #війна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...