• Головна
  • Подоляк: росія не дозволить провести евакуацію з Маріуполя. Не треба ілюзій
09:48, 19 квітня 2022 р.
Надійне джерело

Подоляк: росія не дозволить провести евакуацію з Маріуполя. Не треба ілюзій

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що росіяни не дозволяють будь-якій країні провести гуманітарну операцію з евакуації мирних жителів окупованого Маріуполя.

Про це він сказав під час телемарафону, передає РБК-Україна.

"росіяни бравірують тим, що вони можуть порушувати будь-які правила. Вони не дозволять будь-якій країні провести гуманітарну операцію по звільненню людей з Маріуполя. Давайте без ілюзій до цього ставитися. Потрібно розуміти, що це зовсім інші люди - це варвари, - сказав Подоляк.

Подоляк також зазначив, що росія навряд чи погодиться обміняти кума путіна, депутата  від ОПЗЖ Віктора Медведчука, на захисників Маріуполя. 

"російська федерація не піде на це, мені так здається. Маріуполь став для них символом незламності України. росіяни трохи повернуті на дивних символах – Z, V, що вони там малюють, – і для них зруйнувати символ незламності України – це дуже принциповий момент... Єдина надія, додав він, що хтось у Кремлі підкаже путіну, що такий обмін був би непоганим "з гуманістичного підходу", – сказав радник голови ОП.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Подоляк #Маріуполь #росія #путін
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...