• Головна
  • Окупанти рф обстріляли Торецьк. Влада благає євакуюватися
17:45, 20 квітня 2022 р.

Окупанти рф обстріляли Торецьк. Влада благає євакуюватися

В Торецьку після обстрілів російськими військами пошкоджена інфраструктура міста - дитячий садок, школа, житлові будинки.

Керівник місцевої військової адміністрації Василь Чинчик просить жінок з дітьми та літніх людей евакуюватися, - повідомляє "Суспільне".

"Це перша ластівка того, що ворог нещадно буде нищити місто. Я прошу, в першу чергу, цінуйте своє життя, життя своїх близьких, якщо немає нагальної потреби вашого перебування в місті евакуйовуйтеся поки є така можливість, поки ми маємо всі шанси для того щоб вас безпечно відвезти в місця де ви в подальшому можете визначитися, чи ви на західну Україну, чи за кордон", — говорить керівник Торецької військової адміністрації Василь Чинкчик у відеозверненні.

В Торецьку центральне водопостачання відсутнє більше місяця, водогін пошкоджений обстрілами. Василь Чинкчик повідомив, що коммунальники продовжують підвоз води.

"Пенсії виплачені всім пенсіонерам крім жителів селища Неліпівка. Виплата пенсій буде в них проводитися завтра 21-го квітня в Торецьку. Сьогодні також проводиться видача гуманітарних наборів жителям 50 плюс і всім хто має бажання, і хто не отримував до цього продуктові набори", — додає у відеозверненні Василь Чинкчик.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Торецьк #обстріли #росіяни
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...