• Головна
  • Ходаковський розповів, як його бійці помилково стріляли по мобілізованим з ОРДЛО: у них не було навіть бронежилетів
10:46, 22 квітня 2022 р.

Ходаковський розповів, як його бійці помилково стріляли по мобілізованим з ОРДЛО: у них не було навіть бронежилетів

Так званий колишній "секретар Ради безпеки ДНР", ватажок терористів Олександр Ходаковський розповів, як обстріляв групу бойовиків мобілізованих в ОРДЛО.

За визнанням Ходаковського в них немає навіть бронежилетів.

"Півночі провоювали з червоними сигнатурами з тепловізора - спостерігач на одній з позицій засік переміщення групи у квадраті, в якому нікого не повинно було бути. Півгодини про всяк випадок встановлювали по зв'язку належність, а коли переконалися, що це не наші і не суміжники відкрили запобіжний вогонь. Сигнатури розтягнулися фронтом, і замість того, щоб тікати від нас, пішли в нашому напрямку.

Від такого нахабства ми злегка опішили, підключили міномет і накидали у квадрат кілька хв. Фігури зникли з тепловізора - залягли, - але невдовзі знову з'явилися, і так само вперто продовжили перти на нас. Мало того - якось проскочили річку, яка нас розділяла, і "спливли" вже на нашому боці, відкривши вогонь. Потім зникли з "радарів", і ми вирішили до ранку не шукати, попутно намагаючись зрозуміти, що це було.

На світанку відправили групи в квадрат на зачистку, підняли "птаху", і виявили наших нічних диверсантів - мобілізованих резервістів, які невідомо як опинилися на нашому фланзі із завданням охороняти місток, яким вони і форсували вночі річку.

Недолугі бідолахи всупереч усім неписаним законам вирішили зробити по темряві ротацію, потрапили під вогонь і згадали, як здавати стометрівку. Ось тут відсутність у них бронежилетів вперше відіграла позитивну роль, а бігли на нас, бо бігли до себе, швидше в укриття", - написав Ходаковський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Ходаковський #ОРДЛО #мобілізовані
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...