• Головна
  • У бабусі з прапором з Харкова, якій окупанти поставили памʼятник у Маріуполі, будинок зруйнувала російська міна, - ВІДЕО
17:51, 5 травня 2022 р.

У бабусі з прапором з Харкова, якій окупанти поставили памʼятник у Маріуполі, будинок зруйнувала російська міна, - ВІДЕО

Стала відома справжня історія бабусі з червоним прапором, з якої російські окупанти зробили ідола та почали ставити їй памʼятники.

Про історію мешканки Харківщини Ганни Іванівни  написав відомий блогер та нинішній воїн ЗСУ Віктор Трегубов.

З місяць тому російськими соцсіточками розлетілося відео, на якому бабуся вийшла до "українських карателів" з червоним прапором.

А вони їй дали гуманітарку і безсердечно з того прапора потопталися. У Росії із цієї бабусі зробили символ. З'явилася інформація, що вона із Дмитрівки Київської області. З'явилася інформація, що її дивом з-під носа українських карателів викрав син і вивіз до Росії (називався навіть, вибач, Барнаул). З'явилися мурали із зображенням бабусі. З'явилися люди, посаджені на осквернення муралів із зображенням бабусі. З'явилися пам'ятники бабусі. Було знесено пам'ятники бабусі, бо люди на них дерлися.

Сьогодні вранці жахливий пам'ятник бабці поставили в окупованій частині Маріуполя! І знаєте, що? Ми знайшли цю бабусю. Точніше, я знайшов солдата, який був на тому відео, а Дмитро Галко до них з'їздив. І знаєте, що? Як завжди, правди в російській міфології менше, ніж м'яса в російській ковбасі.

Бабуся існує. Її звуть Ганна Іванівна. Але справа була не на Київщині, а на околицях Харкова. І жодний син не вивозив її в жодний Барнаул, саме тому ви не побачите її на російському телебаченні. З солдатом з відео в них встановилися дружні стосунки, бо він ще місяць тягав їм гуманітарку.

А потім допоміг евакуюватися, бо їхній будинок розколошматила російська міна. Так Так. Поки в Росії ставили бабусі пам'ятники, її саму та її чоловіка мало не вбила російська армія. Неймовірно символічно. Але, на щастя, не вбила. Дімі вдалося поговорити з бабусею. І знаєте, що?

Кляне бабуся, на чому світ стоїть, і Росію, і свою популярність, яка коштувала їй удома, в якому вона життя прожила. А українці про бабусю продовжують дбати. Бо бабуся хоч і заплуталася, та наша. Та й зорієнтувалася вже – Росія зробила для цього все, що могла.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харків #бабуся #червонийрпапор #окупанти #Маріуполь
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...