• Головна
  • Гайдай: Контрнаступ ЗСУ хотілось би побачити саме з Луганської області
20:50, 21 травня 2022 р.

Гайдай: Контрнаступ ЗСУ хотілось би побачити саме з Луганської області

Луганська область наразі виконує величезну місію – вона стримує дуже велику навалу російської армії.

Про це голова Луганської військової адміністрації Сергій Гайдай розповів під час телемарафону, - пише "Слово і діло".

«Я дуже сподіваюсь, що зараз Луганська область виконує величезну місію – вона стримує просто нереально велику навалу російської армії для того, щоб якраз зараз наші війська отримали ту саму довгоочікувану зброю, яку ми чекаємо, а саме – далекобійну артилерію, яка зможе знищувати і важку техніку, і резерви ворога», - заявив очільник області.

При цьому, він додав, що враховуючи ті технічні характеристики, які є в іноземних самохідних установках або гаубицях, українські військові зможуть просто розстрілювати техніку ворога на тій відстані, куди не буде добивати артилерія росії.

«Так, нам дуже зараз важко. Але хотілось би, щоб все це було не даремно. Щоб наші війська переозброїлись якраз, перегрупувалися і далі вже хотілось би побачити саме з Луганської області контрнаступ», - пише Гайдай.

Він нагадав, що наразі на Луганщині у багатьох напрямках постійно йдуть ворожі атаки, всі міста області постійно обстрілюються загарбниками.

«Всі свої сили вони кинули на штурм Сєвєродонецька і на прорив – перерізання траси Лисичанськ – Бахмут. Для того, щоб ми не змогли вивозити людей в евакуацію і підвозити їм гуманітарні вантажі, та неможливо було б якусь провізію чи БК підвозити для наших військ», - зазначив керівник ОВА.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#війна #Луганщина #контрнаступ #ЗСУ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...