• Головна
  • Хто насправді обстріляв школу в Донецьку: мешканці міста звинувачують окупантів
13:16, 30 травня 2022 р.

Хто насправді обстріляв школу в Донецьку: мешканці міста звинувачують окупантів

Сьогодні, 30 травня, зʼявилась інформація, що у центральній частині Донецька під обстріл попала школа № 22, а також Будьонівський район.

За попередніми даними загинуло 5 мирних громадян, у тому числі підліток 2009 року народження, поранення отримали 16 людей.

Окупаційна влада міста традиційно стверджує, що обстріл був зі сторони ЗСУ. Але саме мешканці окупованого міста у соцмережах пишуть прямо протилежне - стріляли з терикону шахти Горького.

“Мені набрали знайомі з провулка 9-го січня, наші військові (російські війська, прим. Ред) в Донецьку щойно насипали з терикону Горького нібито по позиціям укропів. Але мене мучать невиразні сумніви, і новини не однозначні, одночасно прилетіло до 22 школи та до Будьонівського району. А куди ж наші військові цілили, і куди ж потрапили? До позицій укропів реально далеко від 22 школи.

Хто насправді обстріляв школу в Донецьку: мешканці міста звинувачують окупантів , фото-1

Наша група закликає берегти себе. Ми за мир. Йде війна, жорстока війна. Кожна із сторін переслідують свої цілі. Жертви ніхто не рахує так, як це було до 2014 року”, - написав автор допису.





Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донецьк #обстріл #школа #окупанти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...