• Головна
  • Правила FAVBET: як уникнути блокування облікового запису
Прес-реліз
17:30, 20 вересня 2022 р.

Правила FAVBET: як уникнути блокування облікового запису

Прес-реліз
Правила FAVBET: як уникнути блокування облікового запису

Блокування рахунку в компаніях, які пропонують ігрові послуги - явище, що трапляється час від часу. Неприємність може статися з кожним гравцем. Тому необхідно завчасно розібратися, як не потрапити під блокування.

Приводом для блокування облікового запису може стати будь-яке з порушень правил компанії, про які гравці згадують тільки тоді, коли стикаються з проблемами.

У FAVBET завжди пропонують почитати правила перед створенням свого облікового запису. Основна проблема полягає в тому, що багато гравців проходять реєстрацію, після чого автоматично приймають всі умови угоди, часто не читаючи їх. Це є великою помилкою, оскільки компанія у своїй діяльності завжди ґрунтується на правилах, з якими заздалегідь можна ознайомитись на сайті.

Можна виділити основні порушення, які призводять до блокування ігрового облікового запису FAVBET:

  • Повторна реєстрація рахунку.

Коли гравці забувають пароль, багато хто вирішує створити обліковий запис повторно і це є грубим порушенням правил компанії. У такій ситуації повторно створений ігровий рахунок одразу блокується, а гроші на балансі заморожуються. Втрата пароля не критична, оскільки його можна відновити – система надішле інструкції на електронну пошту, або з SMS.

  • Підробка документів необхідних для ідентифікації (верифікації).

У разі встановленні фактів обману з боку гравця та надання ним неправдивих даних та підроблених документів — рахунок також блокується.

  • Використання банківської картки (банківського рахунку) або іншого платіжного засобу, що не належить власнику клієнтського рахунку, а також використання одного і того ж платіжного засобу, або банківської карти на різних рахунка
  • У будь-яких інших випадках шахрайства.

Шахрайство – це явна причина блокування облікового запису гравця на ставках. Коли гравець порушив правила букмекерської контори, обмеження починають діяти негайно, причому шахрайство буває різним.

Коли йдеться про відмивання грошей та інші злочинні дії, компанія не лише блокує рахунок, а й сповіщає правоохоронні органи про виявлення махінацій, що порушують чинне законодавство.

Як розблокувати рахунок у FAVBET?

Якщо ви зіткнулися із блокуванням рахунку:

1. Спробуйте з'ясувати причину блокування самостійно. Згадайте, які правила ви могли порушити.

2. Зверніться до Служби Підтримки. Якщо ви не зрозуміли причину блокування, запитайте про неї. Коли причина зрозуміла, спробуйте дізнатися, як можна розблокувати обліковий запис.

3. Дотримуйтесь рекомендацій операторів Служби Підтримки. Можливо, доведеться надіслати скан-копії документів, або навіть провести відеоконференцію із представниками компанії.

Отже, компанія FAVBET може заблокувати рахунок лише на законних підставах, коли було порушено правила. Але, якщо трапилося непорозуміння, завжди можна звернутися до Служби Підтримки й вам обов'язково допоможуть вирішити вашу ситуацію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини #Правила FAVBET #Служба Підтримки
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...