• Головна
  • Карло Ніколині: Ми цінуємо Мудрика більше, ніж Антоні із "Манчестер Юнайтед", за якого заплатили 100 мільйонів
11:38, 27 жовтня 2022 р.
Надійне джерело

Карло Ніколині: Ми цінуємо Мудрика більше, ніж Антоні із "Манчестер Юнайтед", за якого заплатили 100 мільйонів

Карло Ніколині: Ми цінуємо Мудрика більше, ніж Антоні із "Манчестер Юнайтед", за якого заплатили 100 мільйонів
Асистент директора "Шахтаря" з футболу Карло Ніколині в інтерв'ю італійській пресі висловився про можливий продаж Михайла Мудрика.

Повідомляє "Терикон".

"На Мудрика зараз спрямовані всі погляди, але я кажу, що італійці завжди приходять пізніше. Зараз вони можуть тільки спостерігати, але раніше могли щось зробити. Італійці надсилають скромні пропозиції, ми навіть не сідаємо за стіл переговорів. Є багато покупців з Англії, є клуб з Іспанії, а також із Франції, але тепер потрібно багато грошей, щоб його купити. Разом із Мбаппе, Леао та Вінісіусом, Мудрік – найсильніший гравець на цій позиції.

Чи вистачить 40 мільйонів, щоб його купити? Ми не вестимемо переговори навколо такої суми. Навіть якщо це буде 50 мільйонів, ми не зателефонуємо президенту, щоб розповісти про пропозицію. Ми цінуємо Мудрика більше, ніж Антоні із "Манчестер Юнайтед", за якого заплатили 100 мільйонів.

Інтерес з боку "Арсеналу" та "Манчестер Сіті"? Це дві команди, які виявили інтерес до гравця. Але є й інші клуби, які можуть зробити такий трансфер. Ми не хочемо вимагати нереалістичних сум, але у нашій команді він є ключовим гравцем. Якщо ви порівнюєте його з певними гравцями, які мають значення у топ-клубах, то вам потрібні правильні гроші", - сказав Ніколині.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Шахтар #Мудрик #Ніколині
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...