• Головна
  • «Шахтар» розгромив «Інгулець», - ФОТО, ВІДЕО
15:17, 6 листопада 2022 р.

«Шахтар» розгромив «Інгулець», - ФОТО, ВІДЕО

«Шахтар» розгромив «Інгулець», - ФОТО, ВІДЕО

В 11-му турі чемпіонату України «Шахтар» приймав «Інгулець».

Наставник «оранжево-чорних» Ігор Йовічевіч здійснив ротацію складу: на правий фланг оборони змістився Микола Матвієнко, а в центрі його місце зайняв Сергій Кривцов із капітанською пов’язкою, у середині поля від перших хвилин вийшли Невен Джурасек, Єгор Назарина, Дмитро Криськів та Олег Очеретько. Перед матчем пролунав Гімн України у виконанні співачки Камалії, інформує пресслужба донецького клубу.

Ігрова перевага та гол Криськіва

«Гірники» відразу позначили своє домінування на полі тотальним контролем м’яча, розтягуючи оборону опонента активною грою флангами.
Відкрити рахунок вдалося на 18-й хвилині: після навісу до штрафного Траоре скинув м’яч на Джурасека, хорватові вдарити не дали, проте Дмитро Криськів, що дограв епізод, з кута воротарського забив свій перший гол за «Шахтар» – 1:0.
Нагоди збільшити перевагу мали Бондар (удар головою повз ціль) і Джурасек, який перехопив м’яч у штрафному майданчику, але влучити в площину не зумів.
Суперники до перерви Трубіна не турбували – протягом усього тайму завдали одного неточного удару.

Дубль Сікана, дебют Топалова й Козіка

Другу половину футболісти «Шахтаря» також почали під своє диктування, подовгу комбінуючи поблизу штрафного петрівців.
Данило Сікан, який вийшов на поле, трохи не дістався до прострілу Михайліченка, однак на 69-й хвилині став автором другого гола: Криськів заробив пенальті, а форвард реалізував чітким ударом у лівий кут – 2:0.
Мали шанси забити й гості, проте Одарюк спочатку з гострого кута не зміг переграти Трубіна, а потім головою з вигідної позиції пробив повз штангу. Тим часом тренерський штаб «гірників» здійснив серію замін, випустивши Михайла Мудрика, Дмитра Топалова та 19-річного Едуарда Козіка, для яких матч став офіційним дебютним за першу команду «Шахтаря». Устиг створити момент і Мудрик – його щільний постріл зі штрафного насилу потягнув голкіпер.
А крапку в поєдинку на останній компенсованій хвилині поставив Данило Сікан, на дальній стійці замкнувши простріл із правого флангу від Криськіва (Дмитро взяв участь у всіх трьох голах) та оформивши дубль.
3:0 – «Шахтар» обіграє «Інгулець» і з 23 очками продовжує боротьбу за лідерство в УПЛ.

Наступний матч команда Ігора Йовічевіча проведе в середу, 9 листопада, на виїзді з «Вересом». Початок о 15:00.

«Шахтар» (Донецьк) – «Інгулець» (Петрове) – 3:0 (1:0)

Львів, «Арена Львів», без глядачів

Голи: 1:0 Криськів (18), 2:0 Сікан (69, пен.), 3:0 Сікан (90+3)

«Шахтар»: Трубін, Матвієнко, Кривцов (к), Бондар (Козік, 82), Михайліченко (Топалов, 73), Джурасек (Бондаренко, 57), Назарина, Судаков (Мудрик, 73), Криськів, Очеретько, Траоре (Сікан, 57)
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Шахтар #Інгулець #УПл
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...