• Головна
  • Прогнози від букмекерів на ЧМ у Катарі
19:30, 29 листопада 2022 р.

Прогнози від букмекерів на ЧМ у Катарі

Прогнози від букмекерів на ЧМ у Катарі

Що букмекери кажуть про світовий чемпіонат

Звичайно, букмекери не могли пропустити таку подію, як ЧС з футболу. Вони публінували прогнози ще до найпершого матчу, але, оскільки ситуація постійно змінюється, прогнози також міняються. Актуальну інформацію можна дізнатися на сайті Pari.

Є декілька основних моментів, на які точно варто звернути увагу. так, головними фаворитами турніру вважаються такі країни, як:

  • Бразилія — дуже сильна команда, у складі якої багато досвідчених гравців, є також перспективні;
  • Англія — англійці фінішували у європейській кваліфікації першими, причому у команди не було жодного програшу: з 10 матчів вона виграла 8, ще 2 матчі - це нічия;
  • Іспанія — займає перше місце в групі. Була зроблена ставка на молодих гравців — і, судячи з результату, не дарма.

Крім того, кандидатами на золото вважають французів, а от аргентинська збірна остаточно втратила свій шанс після свого фантастичного програшу. Головним фаворитом є найтитулованіша команда в історії мундіалю — це збірна Бразилії.

Основна інформація від букмекерів щодо ЧС

Є декілька команд, на перемогу яких точно ставки не робляться - це Австралія, Іран та Коста-Ріка, які мають найменше шансів, навіть не дотягуючи до одного відсотка. Коефіцієнт на Коста-Ріку при цьому найбільший - 2000.

Виграш команди Саудівської Аравії у її першому матчі є зараз найбільш неочікуваною для букмекерів подією, причому в історії чемпіонату світу взагалі. Цього не було в прогнозах і це багато що змінило. А от Аргентина до своєї поразки якраз вважалася одним з претендентів назолото у Чемпіонаті,однак наразі команда остаточно втратила всі шанси на це.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Спорт #Футбол
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...