• Головна
  • Після постріла у потилицю помер російський нацист, який глумився над черепом бійця "Азова"
15:37, 8 лютого 2023 р.

Після постріла у потилицю помер російський нацист, який глумився над черепом бійця "Азова"

Російський націоналіст Ігор Мангушев, який воєвав проти Україниї, помер у лікарні окупованої Кадіївки (Стаханова) у псевдореспубліці "ЛНР".

Про це повідомив його друг, «військор» Акім Апачов, - пишуть російські ЗМІ 8 лютого.

Раніше Апачов повідомив, що в ніч проти 4 лютого Ігоря Мангушева (позивний «Берег») поранили в голову з пістолета, вистріливши в потилично-тім'яну область зблизька.

У місцевих пабліках так звані "військори" пишуть, що стріляли в Магнушева свої, щоб він не балакав зайвого та не критикував систему ЛДНР.

Його дружина раніше заявляла, що Ігорю не надається належне медичне обслуговування, а розслідування про вбивство не почалося і до цього дня.

"Тепер усіх, хто говорить правду і критикує дії влади, будуть просто тишком прибирати? Адже мужик билася за наші спільні цінності!! Всім решті теж варто тепер напружитися?", - пишуть у соцмережах "Л/ДНР".

Після постріла у потилицю помер російський нацист, який глумився над черепом бійця "Азова", фото-1

Як повідомляє "Медуза", судячи з відкритих даних, на початку 2010-х Мангушев очолював націоналістичну організацію «Світла Русь» і залучав націоналістів до рейдів проти мігрантів, які проводила міграційна служба. Мангушев також називав себе творцем ПВК «ЄНОТ», учасники якої у 2014 році воювали в Україні. Мангушев також казав «Медузі», що він та його соратники придумали Z як символ російського вторгнення в Україну.

У серпні 2022 року російські ЗМІ повідомили, що Ігор Мангушев виступив у Донецьку перед військовими самопроголошеної ЛНР, тримаючи в руках череп людини. На відеозаписі, опублікованому в мережі, Мангушев стверджував, що це череп українського захисника «Азовсталі» у Маріуполі. Україна звернулася до ООН через це відео.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#помер #російськийнаціоналіст #ІгорМангушев #ЛНР #Стаханов
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...