• Головна
  • На Донеччині за добу росіяни поранили пʼять мирних жителів, - ФОТО
12:36, 25 лютого 2023 р.

На Донеччині за добу росіяни поранили пʼять мирних жителів, - ФОТО

За минулу добу російські окупанти обстрілами поранили пʼять мешканців Донецької області.
Про це повідомив очільник Донецбкої ОДА Павло Кириленко 25 лютого.
"За 24 лютого росіяни поранили 5 мирних жителів Донеччини: 2 у Часовому Яру, 1 у Бахмуті, Донецькому і Костянтинівці", - йдеться у повідомленні.
На Донеччині за добу росіяни поранили пʼять мирних жителів, - ФОТО, фото-1
Зазначається, що вночі та вранці росіяни вели обстріли населених пунктів вздовж усієї лінії фронту від Великоновосілківської до Лиманської громади.
На Волноваському напрямку росіяни завдали ракетного удару по Розливу Великоновосілківської ТГ, тримають під вогнем Вугледар, Новоукраїнку і Богоявленку – в останній пошкоджено 2 будинки.
На Донецькому напрямку росіяни застосували Смерчі з осколково-фугасною бойовою частиною по Дачному Курахівської ТГ – пошкодили 4 будинки. Також під обстрілами Курахове, Курахівка і Гостре – у Гострому зруйновано 1 будинок і пошкоджено ще 12. Вночі тривали артобстріли Мар’їнки, Красногорівки та Єлизаветівки, а зранку 4 рази обстріляно з артилерії житлові квартали Авдіївки. Ракетного удару зазнав Прогрес Гродівської ТГ – пошкоджено 2 будинки.
На Горлівському напрямку росіяни завдали ракетного удару по Костянтинівці – пошкодили дитсадок і 4 багатоповерхівки, поранили 1 людину. У Торецькій громаді пошкоджено 3 будинки, у Соледарській – 15. Також постраждала школа у Міньківці.
На Лисичанському напрямку постраждала Званівська громада: у Званівці пошкоджено 10 будинків, у Переїзному – понад 30. Кілька будинків пошкоджено у Сіверську, щонайменше 1 – у Лимані.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донеччина #обстріли #поранені #окупанти #ПавлоКириленко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...